zoekt een

Persoonlijk begeleider Logeerhuis/BSO

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met een warm hart en het hoofd koel.   

Bij het Logeerhuis komen kinderen en jongvolwassenen met een (ernstig) meervoudige beperking en NAH om te logeren en om te worden opgevangen voor BSO. De leeftijd verschilt tussen 5 en 35 jaar. Het is erg uitdagend en heel leuk vanwege de afwisseling! In de weekenden en tijdens de voor- en naschoolse opvang hebben we vooral kinderen als cliënten. Door de week overdag vooral 20- en 30-plussers.

Ben jij iemand die anderen graag een warm welkom wil heten en een glimlach op hun gezicht wil toveren? Bij SWZ Zorg in Son hebben we een geweldige kans voor jou als Begeleider bij het Logeerhuis! Jouw betrokkenheid kan het leven van onze gasten echt verrijken. 

Hoe verleg je de grenzen als Persoonlijk begeleider? 
Als Persoonlijk Begeleider bij het Logeerhuis is jouw rol van onschatbare waarde. Je zorgt ervoor dat het logeerhuis aanvoelt als een tweede thuis, waar onze cliënten zich op hun gemak kunnen voelen en kunnen genieten van hun verblijf. Als er tijd voor is, kunnen zij samen met jou deelnemen aan leuke activiteiten die bij hun wensen en behoeften passen. 

Het fijne aan SWZ Zorg is dat we begrijpen dat onze cliënten, als individu uniek zijn. Daarom bieden jij en jouw team persoonlijke begeleiding, afgestemd op wie zij zijn en wat ze nodig hebben. Jij staat altijd voor ze klaar en daardoor voelen ze zich echt gezien en gehoord. 

Het is bijzonder dat bij SWZ Zorg iedereen wordt gewaardeerd om wie ze zijn. Als Begeleider bij het Logeerhuis kom je terecht in een warme en inspirerende omgeving, waar het welzijn en geluk van de cliënt centraal staat. Het is fijn om te weten dat we samenwerken om een positieve impact te creëren op hun leven en dat van anderen. 

Lonneke, persoonlijk begeleider, vertelt over het werken bij het logeerhuis: 
“Bij het logeerhuis is geen dag hetzelfde. Sta je de ene dag te dansen op kinderen voor kinderen, dan ben je de andere dag bezig met zindelijkheidstraining van een cliënt".

"Je werkt intens samen met ouders, want je ontzorgt ouders in de zorg van hun kind. Dit is voor hen een proces van loslaten en daar hebben ze onze hulp bij nodig. Een dag is voor mij geslaagd als de cliënten een fijne dag hebben gehad en ik ouders daardoor een onbezorgde vrije dag of vakantie heb kunnen bezorgen. Hierdoor groeit het vertrouwen in het loslaten van de zorg. Cliënten leren om ergens zonder ouders te zijn en leren wellicht nog nieuwe vaardigheden aan. Op dit moment is er een klein en hardwerkend team dat echt staat voor de kwaliteit van zorg. Het is hard werken in het logeerhuis, maar voor mij geeft het zoveel voldoening.” 

Wat krijg je bij SWZ?
Als Persoonlijk begeleider krijg je een contractvorm die we samen bespreken, binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 40, voor het aantal uren dat jij wenst! 

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.617,- en € 3.535,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris
 • Je kan een echt verschil maken in het leven van anderen, en dat geeft een gevoel van voldoening en geluk
 • Bij SWZ Zorg kom je terecht in een hecht en betrokken team van collega's die er allemaal voor gaan
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, en daarom krijg je bij SWZ Zorg de kans om te groeien en te leren
 • Bij SWZ Zorg wordt een gezonde balans tussen werk en privé gestimuleerd 

Wat vragen wij van jou?

 • Je wil graag je passie voor de zorg delen, en daarom heb je een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de zorgsector
 • Ervaring met het begeleiden van mensen met EMB is natuurlijk een groot pluspunt. Cliënten voelen zich begrepen en gesteund door jouw ervaring
 • Het logeerhuis is ook in de weekenden en vakanties geopend, dus het is fijn dat je hierin flexibel bent
 • Je houdt ervan om te communiceren en je positief op te stellen. Jouw goede communicatieve vaardigheden en positieve instelling maken echt een verschil
 • Samenwerken vind je belangrijk!

Ben jij de Persoonlijk begeleider voor het Logeerhuis die ons team compleet maakt? Wil jij samen met ons een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze gasten? Solliciteer dan nu!

Wil je graag een kijkje nemen bij het Logeerhuis? Stuur dan even een berichtje naar recruitment@swzzorg.nl  

Recente vacatures

Amarant

Begeleider complex

Tilburg
20 - 24 uur
Robert Coppes Stichting

Begeleider Dagbesteding – oproepbasis

Spaubeek
50 - Oproep / flex uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Roosendaal
24 - 28 uur