zoekt een

(Persoonlijk)begeleider NAH/LG/VG/GGZ , volop uitdaging!

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou. Zorg van mens tot mens, met een warm hart en hoofd.  

Bij de Copernicuslaan wonen mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), LG (lichamelijk gehandicapt), (L)VG ((licht) verstandelijk gehandicapt) en komen uit de GGZ/psychiatrie (uitbehandeld). Een zeer gevarieerd clubje. Er wonen 13 cliënten op de woonvorm en er is 1 ambulante cliënt. De leeftijd ligt tussen de 33 en 75 jaar.

Wat ga je als (persoonlijk)begeleider bij de Copernicuslaan doen? 
Samen met je team zorg jij ervoor dat de cliënten die bij de Copernicuslaan wonen goede zorg krijgen. Dit kan op het gebied zijn van ADL zorg, op het gebied van begeleiding en ondersteuning daar waar de cliënt het nodig heeft. Je werkt vanuit een persoonlijk plan dat wordt opgesteld door persoonlijk begeleiders en de cliënt met hun netwerk. Hierin staan beschrijvingen van de cliënt, persoonlijke gegevens, gegevens van instanties/bedrijven waar cliënt mee te maken heeft, stukje levensloop en de ondersteuningsafspraken.

Er is altijd iemand aanwezig op de locatie dus 24/7 worden er diensten ingezet.

Hoe verleg je de grenzen? 
Het doel van de woonvorm is dat iedere cliënt zo prettig mogelijk zijn/haar dag kan doorkomen en ondersteuning krijgt daar waar hij/zij het nodig heeft. We stimuleren de cliënten om zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn en zelf te doen wat ze zelf kunnen. Voor de een kan dit zijn op het gebied van ADL (lichamelijke zorg) en/of HDL (huishoudelijke taken) en een ander kan weer meer mentale ondersteuning nodig hebben of op sociaal-emotioneel gebied, doormiddel van bijvoorbeeld gesprekken en het aanbrengen van structuur. Het is zeer belangrijk dat je een teamspeler bent en goed kunt samenwerken in teamverband. Je werkt in de nachten alleen maar de communicatie tussen het team is van groot belang om alles goed en soepel te laten verlopen.

Wat krijg je bij SWZ? 
We bekijken samen welk contract het beste past, het contract valt in de cao gehandicaptenzorg FWG 35/FWG 40, voor het aantal uren dat jij graag wil werken! Wil je af en toe meer werken? Dan kan dat via ons interne flexbureau Werknet.

Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden: 

 • bruto maandsalaris tussen € 2.338,- en € 3.535, - o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris
 • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness-abonnement of tablet door een fiscale regeling
 • de mogelijkheid om te groeien door een breed aanbod aan opleidingen en trainingen

Wat vragen wij van jou? 
Waar anderen problemen zien, zie jij mogelijkheden en een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om de juiste ondersteuning te bieden aan de cliënten. 

Ook heb/kun je: 

 • een diploma niveau 3 bijvoorbeeld MMZ of VIG of een diploma niveau 4 verpleegkunde of persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
 • bij voorkeur ervaring met NAH cliënten met een laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag en/of met LG, VLG en GGZ
 • goed samenwerken, overleggen/communiceren
 • ervaring met ADL & HDL zorg
 • ervaring met het werken met hulpmiddelen
 • je bent creatief, sociaal, geduldig & flexibel 

Interesse? 
Past deze functie omschrijving helemaal bij jou? Ben je er klaar voor om je grenzen te verleggen? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie! Kom gezellig een kijkje nemen op onze geweldige woongroep! 

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime