Gedragswetenschapper A of B | 28 tot 36 uur | Regio Deurne - Helmond

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarin je een leidende rol speelt in het vormgeven van behandeltrajecten en waarbij je coaching biedt aan professionele teams? Pactum nodigt je uit om als Gedragswetenschapper in de regio Deurne - Helmond aan de slag te gaan.

Pactum zoekt een:

Gedragswetenschapper A of B | 28 tot 36 uur

Voor onze dynamische teams in de regio Deurne - Helmond


Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nl

Waar kom je te werken:

In de regio Deurne - Helmond levert Pactum diverse vormen van jeugdhulp, waaronder residentiële jeugdzorg, kleinschalige behandelgroepen, behandeling binnen zorggezinnen en ambulante zorg. We zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper A of B die ons kan ondersteunen bij ongeveer twee behandelgroepen binnen de residentiële jeugdzorg. Je wordt deel van een hecht team van ongeveer 15 gedragswetenschappers die ook samenwerken met collega's in Limburg, waardoor het totaal op ongeveer 27 specialisten komt. Dit is een zeldzame kans om te starten met vervanging tijdens een zwangerschapsverlof, met uitzicht op een vaste aanstelling, aangezien iemand uit ons team met welverdiend pensioen gaat. Ons team is stabiel, ervaren en hartelijk, bekend om zijn onderlinge steun, gezelligheid en passie. Je hebt regie over het behandeltraject en werkt samen met de teams om jongeren de juiste behandeling te bieden. Dit omvat samenwerking met ambulante werkers, interactie met de jongeren en hun netwerk en samenwerking met ketenpartners. Bovendien is er een prettig inwerktraject omdat er ruimte is om ingewerkt te worden door collega gedragswetenschappers .

Hoe ziet je werk eruit:

Als gedragswetenschapper bij Pactum maak je een significant verschil voor jongeren. Je neemt de eindverantwoordelijkheid voor hun behandeltrajecten en werkt nauw samen met de operationeel manager. Je rol is om onze teams te coachen en te ondersteunen, fungerend als de verbindende schakel binnen alle disciplines rondom de jongere. Je baan is dynamisch, vraagt om aanpassingsvermogen en het vermogen om snel te schakelen. Je biedt zowel gevraagd als ongevraagd begeleiding, ondersteuning en advies aan de teams en draagt bij aan het perspectief en advies voor de jongeren.

Je draagt ook bij aan het opstellen en bijstellen van hulpverleningsplannen, adviseert teams, jongeren en hun netwerk, coacht teams, onderhoudt contacten en werkt samen met externe partners. Daarnaast speel je een rol in het bevorderen van de deskundigheid van jeugdzorgwerkers en ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid van jeugdigen.

Vereisten

Je hebt een relevante WO-opleiding voltooid in orthopedagogiek of psychologie en bent geregistreerd bij het SKJ of in het BIG-register. Je hebt diepgaande kennis van gedragsproblemen, hechtingsproblematiek en trauma. Je hanteert een oplossingsgerichte benadering, staat voor een systemische aanpak en gelooft in de kracht en verantwoordelijkheid van zowel medewerkers als cliënten. Daarnaast ben je bereid om deel te nemen aan de consignatiedienst.

Wat wij bieden

Bij Stichting Pactum kom je te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

  • Een vast contract voor 28-36 uur per week;
  • Inschaling in CAO Jeugdzorg:
    • Gedragswetenschapper B: Schaal 11 €3786 tot €5722;
    • Gedragswetenschapper A: Schaal 12 €4171 tot €6564;
  • Pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan;
  • Een geweldig team van gedreven collega's en uitdagend werk, waarin je uitgenodigd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Wij maken graag kennis met je. Stuur ons jouw sollicitatie op via de website. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’ naast de vacaturetekst. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, zodra wij de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

Meer weten?

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur