Medewerker restaurant

De Venloene is per direct op zoek naar een medewerker restaurant, uren in overleg.

Locatie de Venloene te Loon op zand is op zoek naar een nieuwe medewerker voedingsdienst. In deze zeer gewaardeerde functie ben je hèt visitekaartje van de locatie. Door jouw gastvrije en vriendelijke ontvangst creëer je een warm en prettig welkom. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

 
De functie in hoofdlijnen
In de rol van Medewerker voedingsdienst heb je een divers takenpakket. Allereerst ben je verantwoordelijk voor het restaurantgedeelte op locatie. Hier ontvang je de bewoners en sta je hen te woord. Daarnaast serveer je drankjes, kook en verzorg je de maaltijd en serveer je deze uit. Daarbij zorg je ervoor dat de hygiëne volgens de geldende h.a.c.c.p. richtlijnen wordt gehanteerd.
Ook loop je zogeheten hotel routes binnen de locatie. Tijdens deze routes verzorg je het ontbijt en doe je de vaat bij diverse bewoners. 
Met jouw oog voor het detail, jouw verzorgde karakter en sprankelende persoonlijkheid maak jij het verschil. Door jouw positieve instelling en energie zorg je ervoor dat onze bewoners een warm, welkom thuis ervaren.

Wij vragen
•    Ervaring heeft binnen de horeca in de bediening en keuken. Gastvrijheid en klantgericht te werk gaan zit in je DNA.
•    Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en het leuk vindt om met deze doelgroep te werken.
•    Je bent flexibel inzetbaar en vindt het werken in de weekenden en op feestdagen geen probleem! Bij vakanties of ziekte van collega’s ben je bereid extra te ondersteunen.
•    Jij bent sociaal en communicatief vaardig.
•    Je werkt graag samen met mensen
•    Je bent respectvol en geduldig
•    Het is een vereiste dat je zelfstandig kunt werken en proactief bent.

Wij bieden
Als medewerker van de voedingsdienst kun je bij zorggroep Elde Maasduinen rekenen op:
•    Een bruto uurloon tussen €14,29 en €17,71, CAO VVT, FWG 20
•    We werken graag lang met elkaar samen. Een functie voor bepaalde tijd, met de intentie om dit na een jaar om te zetten naar onbepaalde tijd
•    Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en pensioenregeling
•    Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. 
•    Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. 
•    De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We 
ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Bjorn Vos, teamcoach facilitair,  tel. 0416-321200.
Wij ontvangen je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 103-393 Medewerker restaurant - Medewerker restaurant - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer 103-393. 


Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.


 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur