zoekt een

Bijbaan/weekendbaan bij het Logeerhuis en de BSO!

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou. Zorg van mens tot mens, met een warm hart en het hoofd koel.

Wat ga je als weekendkracht bij het Logeerhuis doen?
Bij SWZ zorgen wij voor onze jeugdige en volwassen cliënten met een niet aangeboren hersenletsel en ernstig meervoudige beperkingen.

Je zou ons bijvoorbeeld al kunnen helpen bij het ondernemen van activiteiten met de cliënten. Zoals het spelen van spelletjes, met ze te gaan wandelen of hen te brengen naar de dagbesteding. Maar je kan natuurlijk ook al meehelpen bij het ontbijt, lunch of het avondeten.

Ben je al verder in je opleiding en heb je meer in je mars? Dan mag je ook basiszorg (ADL) uitvoeren bij het aantrekken van steunkousen en het douchen of in bad doen van de cliënt.

We hebben plek in de weekenden en schoolvakanties en houden rekening met jouw wensen!

Wat krijg je bij SWZ?
Uiteraard doe jij dit niet voor niks en krijg je:

  • ervaring in de gehandicaptenzorg tijdens je opleiding. Goed voor jouw ontwikkeling!
  • een glimlach van onze cliënten!
  • een mooi salaris met interessante toeslagen!
  • een salaris als Zorgassistent in FWG 15 van de CAO gehandicaptenzorg: €1.881,- tot €2.537,- bruto per maand op basis van 36 uur. 

Ben je al verder in jouw zorgopleiding en kan je daardoor worden ingezet als Helpende, dan word je ingeschaald in FWG 25: €2.093,- tot €2.911,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Interesse?
Ben je al nieuwsgierig geworden naar je nieuwe bijbaan? Het Logeerhuis staat klaar om je warm te verwelkomen!

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur