zoekt een

Allround Teamleider, Locatie Moermont

Wat ga je doen?
Als allround teamleider neem je voor een periode van een aantal maanden één van de afdelingen van Moermont waar. Je handelt snel en doortastend om de behoeften van het team te begrijpen en sturing te geven waar nodig. Naast het vervullen van algemene taken als teamleider en het meewerken in de zorg, zorg je ervoor dat lopende zaken worden voortgezet. Tegelijkertijd coach en faciliteer je beginnende teamleiders, los je personele uitdagingen op en zaken rondom casuïstiek, familie en cliënten. Je ziet deze zaken als uitdagingen waar jij energie van krijgt om deze zo goed mogelijk te coördineren en je weet rust te creëren of te behouden.

Je streeft ernaar zichtbaar te zijn, vertrouwen te geven en veiligheid te bieden aan je teamleden. Je richt je op de behoeften van de medewerkers en het team om de beste zorg te verlenen. Je delegeert taken naar de coördinerende- en gespecialiseerd verzorgenden en (HBO-)verpleegkundigen, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen en zich bezig kunnen houden met uitdagende aspecten binnen hun functie. Je helpt je team bij het positioneren van verschillende functies en het nemen van eigenaarschap, door de onderlinge samenwerking te stimuleren.

Daarnaast ben je benaderbaar en geef je het goede voorbeeld aan je collega’s. Je vertaalt interne en externe ontwikkelingen naar je team en de cliënten en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het HR-beleid en roostering binnen jouw team. Je draagt bij aan het jaarplan inclusief de begroting en ondersteunt het management bij het ontwikkelen van werkprocessen en het uitwerken van plannen rondom onderwerpen zoals verzuim en werving en selectie.
Voordat je doorgaat naar een nieuwe afdeling, draag je gedurende ongeveer twee maanden jouw kennis en ervaring over aan een nieuwe teamleider. Je maakt hen wegwijs in hun rol en zorgt voor een goed inwerkproces.

Je geeft leiding aan teams waarvan de omvang divers kan zijn, van kleine teams met 10 medewerkers tot grotere teams met 40 medewerkers. Samen met collega-teamleiders, de locatiemanager, assistent locatiemanager en coördinator facilitair vorm je een hecht team binnen de locatie, waarin jullie samenwerken aan gemeenschappelijke doelen, zoals het jaarplan. Met elkaar sparren jullie over hoe jullie zaken aanvliegen en stappen ondernemen. Jullie houden veelvuldig contact om zo eenduidig mogelijk te werken en jullie ervaringen te delen.

Wat vragen we van je?
Wat wij verwachten van onze nieuwe allround teamleider:
  • Je bent flexibel en ad-hoc inzetbaar binnen locatie Moermont. Je hebt het vermogen om snel te schakelen en goed kunnen inspelen op een teamcultuur.
  • Je geeft leiding op individueel en multidisciplinair niveau door zichtbaar te zijn, vertrouwen te geven en een veilige omgeving te bieden voor zowel medewerkers als cliënten.
  • Je bent bekend met diverse gespreksvoering voor zowel cliënt, naasten, collega’s en medewerkers.
  • Er wordt verwacht dat je op een coachende manier omgaat met zaken en de-escalerend kunt optreden.
  • Voor jou is het de uitdaging om je te richten op wat de teams nodig hebben om de beste zorg te kunnen verlenen.
  • Je bent gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen, en bereid om in te grijpen bij tegenvallende resultaten.
  • Je bent in staat om problemen te signaleren, mogelijke oorzaken te achterhalen en verbeterplannen op te stellen.

Wie ben jij?
  • Je hebt een MBO-diploma Verpleegkunde niveau 4 en beschikt over werkervaring in een soortgelijke functie. Hierdoor kun je jouw kennis en ervaring delen met teamleiders en hen verder helpen vanuit een coachende rol.
  • Je staat stevig in je schoenen en handelt tactvol. Je bent een inspiratiebron en motivator voor de teams. Bovendien beschik je over geduld en doorzettingsvermogen, wat van pas komt bij het coördineren van de dagelijkse processen.
  • In verband met het meewerken in het team vormt het werken in wisselende diensten en af en toe in het weekend voor jou geen belemmering!

Wat bieden we je?
Wanneer je bij tanteLouise aan de slag gaat, kom je in loondienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise staat goed te boek, scoort hoog als het gaat om medewerkerstevredenheid en cliënttevredenheid, is financieel gezond en toonaangevend in vernieuwing en innovatie in de ouderenzorg.

Je salaris wordt gebaseerd op je werkervaring en ingeschaald volgens FWG 50 conform de CAO VVT. We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

TanteLouise kent daarnaast tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, een extra reiskostentoeslag, een keurige pensioenregeling, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, vitaliteitsprogramma en een pc- en fietsplan.

Als deze functie je aanspreekt en je staat te popelen om in Moermont aan de slag te gaan, solliciteer dan via de onderstaande sollicitatieknop. Stuur ons je cv en motivatie; we zijn benieuwd waarom je kiest voor tanteLouise als organisatie en voor de rol van allround teamleider binnen Moermont.

Let op: bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.
Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Aarzel niet en neem contact op met Jessica den Butter, locatiemanager van Moermont. Dat kan via het algemene telefoonnummer 0164-713300.

Contact

Aimée Janssen-van der Burg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Management Trainee Sociaal Domein

Tilburg
20 - 24 uur
Dichterbij

Secretaresse Raad van Bestuur in Gennep

Gennep
32 - 36 uur