zoekt een

Voedingsassistent

Voedingsassistent in Breda

Ben jij die enthousiaste en proactieve voedingsassistent met warm hart voor de zorg?

Voor onze locatie in Breda zijn wij per direct op zoek naar een voedingsassistent (voor 16-24 uur per week) die samen met ons laat zien dat De MARQ meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een enthousiaste collega die een werkplek zoekt waar zijn of haar mening telt. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 230, collega’s.

Wat ga je doen?

Als voedingsassistent maak je deel uit van een multidisciplinair team, dat samen het revalidatieplan maakt en uitvoert.

Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Als voedingsassistent zorg je ervoor dat onze cliënten worden voorzien van de dagelijkse maaltijden en dranken. Jij zorgt voor het huiselijke gevoel op een afdeling en ondersteunt de revalidant en je collega’s waar nodig.

Je vervult, binnen de gestelde kaders en regelgeving, een rol bij de coördinatie en registratie van de voeding en dranken aan cliënten. Tevens observeer je cliënten. Je zorgt samen met je collega’s dat alle werkzaamheden rondom eten en drinken zorgvuldig worden uitgevoerd. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de HACCP

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het aanwezig zijn in de huiskamer of ontmoetingsruimte, zorg dragen rondom het ontbijt en de lunch en helpen bij het serveren van de warme maaltijd. Je schenkt koffie, zorgt voor een gezellige sfeer;
  • Medeverantwoordelijkheid voor het schoonhouden van de keuken en ontmoetingsruimte op de afdeling;
  • Je leest en rapporteert zo nodig in het ECD.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we een servicegerichte en proactieve collega. Je werkt graag zelfstandig in een team en past je gemakkelijk aan. Jij weet snel te achterhalen waar een afdeling behoefte aan heeft en hoe jij daarin kunt ondersteunen.

Jij hebt ervaring opgedaan in de (revalidatie)zorg of horeca. Hierdoor ben je flexibel ingesteld en bereid verschillende diensten te werken. Met stress kun je prima omgaan, jij bent juist iemand die de rust en het overzicht bewaart. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent leergierig ingesteld.


Wat breng je mee?

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding tot voedingsassistent, of vergelijkbaar, of bent bereid dit diploma te behalen;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de geriatrische revalidatiezorg;
  • Kennis op het gebied van de HACCP is een pre.


Wat mag je verwachten?

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst als secretaresse revalidatie en herstel. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ? Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct via HRM@DeMARQ.nl, solliciteer via bovenstaande knop of neem contact op met Melle Boevé, Manager GRZ, via 06-23376393.

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Melle Boevé
Manager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Avoord

Medewerker Horeca en Evenementen

Etten-Leur
16 - 20 uur