zoekt een

Programmamanager Transmurale Samenwerking

Als PoZoB groep bieden wij service- en ondersteuning aan onze 165 huisartsen en huisartsenpraktijken.  Onze dienstverlening wordt uitgevoerd door ca. 240 medewerkers en praktijkondersteuners Somatiek en GGZ, die namens PoZoB binnen de huisartsenpraktijken werken. Dit doen we vanuit een heldere visie op de eerstelijns zorg.  PoZoB vervult een innoverende rol in de ontwikkelingen binnen het werkveld, waaraan jij als programmamanager transmurale samenwerking een proactieve bijdrage levert. Als programmamanager rapporteer je rechtstreeks aan de directeur Zorg & Innovatie.

 

 

 

Je werkzaamheden

Als Programmamanager transmurale samenwerking bij PoZoB heb je een afwisselende baan. Vanuit PoZoB ben jij het aanspreekpunt voor de transmurale samenwerking en transities in de zorg die daarbij horen.  Regionale transmurale samenwerking is één van de speerpunten uit het Integraal Zorgakkoord. De zorg is zich aan het voorbereiden op grote veranderingen. Uit dit besef is o.a. Juiste Zorg op de Juiste Plek ontstaan: een beweging van partijen in de zorg en ondersteuning om het dagelijks functioneren van de mens weer centraal te stellen en de zorg toekomstbestendig te maken.

 Er is een nieuwe manier van denken en werken nodig. We willen dat de zorg de komende jaren toegankelijk, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft maar dit is een complexe uitdaging. Er moet veel gebeuren. Regiobeelden en regioplannen opzetten, convenanten sluiten, gegevensuitwisseling realiseren. Netwerksamenwerking tussen zorginstellingen is de sleutel. Jij gaat hiermee aan de slag. Geen dag is hetzelfde.

Jij bent voor transmurale samenwerking namens PoZoB de spin het web, agendeert, jaagt aan en organiseert. 

Je draagt zorg voor de ontwikkeling, implementatie en borging van een of meerdere (deel) projecten binnen het programma Transmurale samenwerking.

Je organiseert, betrekt en realiseert de inzet van betrokkenen in je projecten om resultaten te halen.

Je maakt een vertaalslag van strategie naar concept en maakt concrete onderbouwde voorstellen.

Je brengt ideeën, standpunten en plannen in.  Je haalt op en weet te verbinden 

Je gaat effectief om met weerstand.

 

Wat je meebrengt

-         Senioriteit

-         Strategisch denkvermogen 

-         Resultaatgericht

-         Initiatiefrijk

-         Verbindend en autonoom

-         Academisch werk-en denkniveau (bv Gezondheidswetenschappen)

-         Minimaal 5 jaar ervaring binnen de zorg in de rol van adviseur, leidinggevende, programma- of projectmanager;

-         Ervaring met ketensamenwerking of netwerksamenwerking. 

-         Meer dan gemiddelde kennis en ervaring op één of meer van de volgende kennisgebieden: programmamanagement, projectmanagement, regionale samenwerking

 

 

Wat bieden wij?

Een mooie functie in een enthousiast team met een warm hart voor de huisartsenzorg.

De functie wordt gewaardeerd in schaal 10 van de CAO Huisartsenzorg, op basis van 38 uur per week. Deze schaal loopt van € 4.626,- tot maximaal € 5.910,- bruto per maand. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. PoZoB kent daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst wordt vooralsnog aangegaan voor de duur van 1 jaar met als gezamenlijk doel een dienstverband voor onbepaalde tijd. Voor de uitoefening van je werk krijg je een laptop en telefoon. Thuiswerkdagen behoren tot de mogelijkheden. 

 

Hebben we je enthousiast gemaakt over deze mooie vacature?

Stuur dan voor 23 juli 2024 je sollicitatiebrief en actueel CV naar werkenbij@pozob.nl . Je sollicitatie wordt per email bevestigd.

 

Over PoZoB zelf

PoZoB is een innovatieve coöperatie van huisartsen in Zuidoost Brabant en de regio Weert/Nederweert, en werkt sinds 2002 aan het verbeteren van de eerstelijnszorg met een focus op patiënten met chronische of psychische aandoeningen en op kwetsbare ouderen. De organisatie ondersteunt ongeveer 165 huisartsenpraktijken in 6 geografische gebieden in 3 regio’s. 

 

Wij geloven in gezamenlijke zorgverbetering in de vorm van (medische) dienstverlening, zorgprogramma’s en relevante zorgprojecten. Kwaliteit van zorg, dienstverlening aan onze huisartsen en goed werkgeverschap voor onze medewerkers staan voorop.  PoZoB is een gezonde zelfstandige organisatie, die in de hele keten intensief met andere organisaties samenwerkt en aanwezig is in onze regio’s. 

 

Meer informatie?

Voel je welkom om voor vragen en verdere informatie contact op te nemen met Wilco de Quartel (personeelsadviseur) op 06-15941568 of via  werkenbij@pozob.nl.  

Voor meer inhoudelijke vragen over de vacature met Jos van Nunen, directeur Zorg & Innovatie j.vannunen@pozob.nl of 06-47213335

 

Sollicitatiecode
PoZoB hanteert de NVP-sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.

Disclaimer

Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de vacature tekst zonder uitdrukkelijke toestemming van PoZoB is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van PoZoB. Reacties die binnenkomen via niet door PoZoB ingehuurde selectiebureaus worden niet in behandeling genomen.

Contact

Wilco de Quartel
Personeelsadviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Privacy Officer

Veldhoven
28 - 32 uur
Catharina Ziekenhuis

Projectleider Bouw (E/W)

Eindhoven
32 - 36 uur
S&L Zorg

Teamleider wonen

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime