zoekt een

Vakantiewerk begeleidingsmedewerker

Wil je alvast werkervaring opdoen in de ggz en ondertussen ook bijverdienen? Of ben je op zoek naar vakantiewerk in de ggz, maar heb je nog geen ervaring en/of opleiding? Dan zoeken wij jou! In de zomervakantie hebben wij verschillende bijbanen van 24 tot 32 uur per week beschikbaar op mbo en hbo-niveau. Wil jij onze cliënten ondersteunen in het dagelijks leven? Zodat ze stap voor stap hun eigen talenten (weer) kunnen inzetten? Dan is deze bijbaan iets voor jou. We zoeken vakantiekrachten in Tilburg maar ook in de omliggende gemeenten, zoals Oisterwijk, Gilze-Rijen en Waalwijk.

Wat ga je doen als vakantiekracht?
Voor de vakantieperiode zijn wij op zoek naar 3e- of 4e-jaars studenten of afgestuurde studenten van de opleidingen:

·         Maatschappelijke Zorg (niveau 4)

·         Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening

·         B-Verpleegkunde

·         SPW-4

·         MBO Sport en Bewegen

·         Social Work 

·         MWD

·         SPH

·         Pedagogiek

·         HBO-V

·         Toegepaste Psychologie

Je ondersteunt het team in de begeleiding van cliënten met (ernstig) psychiatrische en eventueel verslavingsproblematiek bij de dagelijkse gang van zaken. Je helpt bij koken, het huishouden, boodschappen doen en het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Daarnaast onderneem je samen met cliënten leuke activiteiten die je zelf organiseert, zoals bowlen of wandelen. 

Je begrijpt dat iedereen anders is en dat het niet altijd meezit. Bij het herstel help je de cliënt bij het waarmaken van zijn of haar wensen en verlangens. Een klein signaaltje van je cliënt is voor jou al genoeg om in te schatten hoe jij het best kunt bijdragen. En dat doe je nooit alleen. Je werkt altijd samen je ervaren collega’s, met de cliënt, en zijn omgeving. We werken écht en persoonlijk samen doordat we in kleine, vaste groepjes gekoppeld zijn aan een bewoner.

In wat voor team ga je werken?

Je werkt in een resultaatverantwoordelijk team waarin ieders rol belangrijk is met zo min mogelijk overdrachtsmomenten en korte lijnen. Dit maakt het makkelijker om snel door te pakken. We werken vanuit ongeveer 25 wijkteams, verspreid over Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk. Je wordt gekoppeld aan één van deze teams.


Wat heb je nodig?

Jij bent een doorpakker. Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, die zich niet uit het veld laat slaan als het even tegenzit. Je kunt goed samenwerken, maar hebt ook een grote mate van zelfstandigheid.

  • 3e- of 4e-jaars studenten van de opleidingen: Maatschappelijke Zorg, Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening, B-Verpleegkunde, SPW-4, MBO Sport en Bewegen, Social Work, MWD, SPH, Pedagogiek, HBO-V of Toegepaste Psychologie.
  • Affiniteit met de psychiatrie.
  • Je kunt je goed in anderen inleven en goed samenwerken.
  • Je hebt een flexibele instelling en bent minimaal 3 weken beschikbaar in maanden juli, augustus en/of september.


Wat kun je verwachten
Jij bent écht van betekenis voor iemands bestaan. Want samen met de cliënt werk je toe naar herstel en kwaliteit van leven. Dat geeft voldoening! 

·         Je contract omvat 24 tot 32 uur per week voor de zomervakantieperiode.

·         Het bruto-uurloon is € 14,56 voor studenten en € 16,07 voor afgestudeerden. 

·         Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

·         Je hebt recht op een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

Meer weten over RIBW Brabant 
Check www.ribwbrabant.nl of onze socials. Bekijk ook vooral ‘RIBW Brabant: kansrijke werkgever’ op onze Werken bij-pagina als je wil weten wat onze medewerkers hierover zeggen. 

Interesse?
Dan wil je vast meer weten. Bel gewoon even met onze recruiters Renate Akas, 06-46290735 of Kim van den Boer, 06 – 31036161. Zij weten veel over het werk, de teams, de soort cliënten en het sollicitatieproces. 

Solliciteren
Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV per e-mail: werkenbij@RIBWBrabant.nl. Zet er ook even het vacaturenummer bij: 240401. We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Publicatiedatum: dinsdag 9 april 2024

Contact

Renate
recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Buro Lima

Begeleider dagbesteding en woonzorg

Heeswijk-Dinther
In overleg
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
24 - 28 uur
Point O

Woonbegeleider (kliniek Portugal)

Schaijk
In overleg