zoekt een

GZ-Psycholoog – FACT

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je werkt als GZ-psycholoog volgens de FACT methodiek.
 • Je verricht psychodiagnostiek en behandeling van o.a. trauma.
 • Je verleent zorg aan cliënten met een psychotische kwetsbaarheid en cliënten uit de EPA (ernstige psychiatrische aandoeningen) doelgroep.
 • Je bent nadrukkelijk betrokken bij behandeling van trauma- en/of hechtingsproblematiek.
 • Her-diagnostiek gericht op trauma, hechting en de sociaal-emotionele zijn belangrijke aandachtspunten.
 • Je maakt samen met collega's een start met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van FACT.
 • Kennis en ervaring met CGT is ook binnen FACT een belangrijk element in de behandeling van onze cliënten.
 • Binnen FACT is het werken met Resource Groepen uiteraard ook één van de pijlers van het behandelaanbod.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is. Team FACT valt onder cluster continue zorg.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

De FACT teams op de locaties in Dongen en Oosterhout zijn enthousiaste, open en gemêleerde teams. We hebben met elkaar gemeen dat we samen met onze cliënten op zoek willen naar hun krachten en mogelijkheden. Om zo samen met hen de stappen te maken richting herstel. Wij (onder)steunen elkaar in dit proces. Durf jij met ons de uitdaging aan?

Wat breng je mee?
 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog.
 • Werkervaring in de psychiatrie en kennis van relevante evidence based therapieën.
 • Ervaring met CGT, Schematherapie, EMDR en risicotaxatie.
 • Een registratie als EMDR practitioner is een pre.
 • Het vermogen om contacten te onderhouden vanuit een gelijkwaardige, respectvolle en gastvrije houding;.
 • Je bent stressbestendig, resultaatgericht en in staat om prioriteiten te stellen.
 • Een visie op mens en zijn plek in de samenleving die aansluit bij het concept van herstel ondersteunende zorg.
 • Creativiteit, flexibiliteit, moed en daadkracht.
 • Je bent circa 16 - 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van GZ-psycholoog is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). We bieden je in de meeste gevallen direct een contract voor onbepaalde tijd.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jacqueline den Breejen, teamleider FACT, tel 06-57440318 of maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. De rol mag ingevuld worden via een ZZP constructie. Het betreft een tijdelijke invulling tot oktober 2024 vanwege zwangerschap.

Recente vacatures

Egala Zorg

Basispsycholoog (uren in overleg)

Breda
In overleg
's Heeren Loo

Begeleider zeer intensieve begeleiding

Tiel
16 - 32 uur
Amarant

Leerwerktraject gedragskundige

Tilburg
32 - 36 uur