Versneller Technicus - fulltime

Heb jij een technische achtergrond en wil jij aan de slag in de zorg? Houd jij van afwisseling en ben je graag bezig met het oplossen van technische vraagstukken? Dan is de baan van Versneller Technicus in het Catharina Ziekenhuis iets voor jou! Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Het goed functioneren bestralingsapparatuur en andere medische apparatuur op de afdeling Radiotherapie binnen het Catharina Ziekenhuis is jouw verantwoordelijkheid. Als Versneller Technicus ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • installeren en modificeren van apparatuur en onderhoud verrichten aan medische apparatuur. Je draagt zo actief bij aan een goed verloop van de zorg binnen het ziekenhuis. De technische werkzaamheden aan onze verschillende kapitaal intensieve apparaten zijn enorm divers.
 • actieve deelname aan verschillende projecten, zoals het uitbreiden en verbouwen van bunkers voor nieuwe versnellers en het meedenken en adviseren over mogelijke vernieuwingen. Tegelijk heb je een adviserende rol bij de aanschaf en het gebruik van nieuwe apparatuur.
 • verhelpen urgente technische storingen.
 • je komt in aanraking met allerlei technieken zoals laag- en hoogspanning, vacuüm, RF, magneetvelden, analoge en digitale elektronica, medische beeldvorming, precisie mechanica, (supergeleidende) koeltechniek, ioniserende straling, regeltechniek en diverse ICT-systemen.

En wist je dat we bijna 12000 stuks medische apparatuur in beheer hebben?

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Door het werken aan patiëntgebonden technische apparatuur kan ik veel toevoegen aan betere zorg. Ik blijf leren en ontwikkelen; iedere storing is weer anders en vraagt om verdieping in de materie. Samen met een fijn en informeel team helpen we elkaar en kunnen we leunen op elkaars expertise. – Marcel, Versneller Technicus

Service-eenheid HST
De ambities van het ziekenhuis worden ondersteund door de service-eenheid HST (Huisvesting, Services en Technologie). Deze eenheid is verantwoordelijk voor Huisvesting, Medische Technologie en ICT van het ziekenhuis.

Je komt terecht in een hecht team (5 directe collega’s) waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. De totale afdeling medische technologie is 40 FTE groot. We doen onderhoud in het hele ziekenhuis, van oorthermometer, bloedrukpaal, dialyse apparatuur tot CT en Versneller.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde technische mbo of hbo opleiding tot in de richting elektrotechniek, (bio)medische techniek, mechatronica of werktuigbouwkunde.
 • gecertificeerde LINAC Engineering I en II of bereid dit te halen .
 • werkervaring in technische ondersteuning is een pré.
 • goede beheersing van de Engelse taal.

Ook ben je een persoon die goed functioneert in een multidisciplinaire werkomgeving en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent collegiaal en breed geïnteresseerd in de medische technologie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele werkhouding.

Je vindt het geen probleem om beschikbaar te zijn voor bereikbaarheids- en verschoven diensten

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Versneller Technicus kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 36 uur per week.
 • een bruto maandsalaris tot € 4.324,00 (FWG50) op basis van een 36-urige werkweek. Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden.
 • 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren op basis van een 36-urige werkweek. Ook krijg je de mogelijkheid om dagen bij te kopen via onze speciale MKA regeling
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoeslag.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

Je gaat met collega’s meelopen om de verschillende processen, werkzaamheden en apparatuur eigen te maken.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als Versneller Technicus in het Catharina Ziekenhuis? Je kunt deze stellen aan John Schasfoort (Manager Service & Support) op 040 239 9960 of per mail john.schasfoort@catharinaziekenhuis.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Natascha. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onze website.
 • Een meeloopdag kan onderdeel zijn van het proces.
 • Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt een arbeidsgezondheidskundig onderzoek plaats.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Natascha Klabbers - Poetiray
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

Echocardiografist

Etten-Leur
16 - 24 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Fysiotherapeut Paramedische Ziekenhuiszorg

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Pantein

Logopedist (Tijdelijk)

Boxmeer
0 - 4 uur