zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG | PG | uren in overleg

Heb jij hart voor de ouderenzorg en met name PG cliënten? Werk je ook graag met cliënten en hun naasten samen om mensen zelf te laten bepalen hoe hun dag eruit ziet? En werk je graag in een fijn team? Lees dan eens verder!

Wat ga je doen?Je komt te werken binnen onze gezellige locatie Catharinahof op een steenworp afstand van het centrum van het vestingstadje Grave. Er zijn meerdere zorgteams werkzaam binnen de zorgappartementen. Jij komt te werken op de afdeling PG waar je zelfstandig en tevens samenwerkend met je team de verantwoordelijkheid draagt over 8 bewoners. Sommige collega’s zijn jong gediplomeerd en anderen heel ervaren. Je leeftijd of ervaring maakt dus niet uit. Het rooster wordt in overleg met jou afgestemd. Een flexibele houding wat betreft de planning rondom dag en avonddiensten wordt gewaardeerd, waarbij het werken van nachtdiensten is uitgesloten. (Tenzij jij juist wel graag in de nachten werkt natuurlijk)

Als verzorgende IG kijk je mee hoe de dag zo fijn mogelijk georganiseerd kan worden voor de bewoner. Je overlegt met de bewoner en zijn netwerk om te ontdekken wat de mogelijkheden en behoeften van de bewoner zijn. Creatief zijn en oplossingen zien is hierin heel belangrijk.

Jij maakt elke dag zo fijn mogelijk voor cliënten. Dat doe je door de juiste vragen te stellen; wat wilt u, wat kunt u zelf, wat heeft u van mij nodig? Je begeleidt, verzorgt en verpleegt, vooral bij dagelijkse dingen als wassen, aankleden, eten en drinken en uiteraard medicatie toedienen. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden. Omdat je hen goed kent kun je de juiste sfeer creëren en voor een zinvolle dag zorgen. Bijvoorbeeld door het nieuws met ze te bespreken, te kletsen over vroeger of door samen te lachen om een leuk televisieprogramma.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een salaris in FWG 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.

Daarnaast:
 • Ben je alert en herkent (klinische) bijzonderheden bij cliënten;
 • Ben je tactvol en hulpvaardig, kun je je goed inleven in cliënten en kunt ze stimuleren tot zelfzorg;
 • Ben je zowel zelfstandig als sociaal waardoor je je verbaal goed kunt uitdrukken;
 • Ben je integer, betrouwbaar en geduldig en hebt doorzettingsvermogen;
 • Kun je zelfstandig werken aan de hand van regels en afspraken in de leefzorgplannen en weet een fijne sfeer te creëren.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur