zoekt een

Leerling BBL Verzorgende IG niveau 3

Heb jij de ambitie om je (verder) te ontwikkelen tot Verzorgende IG? Dan biedt Avoord de kans om een erkend diploma Verzorgende IG (niveau 3) te behalen. Dit betreft een 3-jarige opleiding via Curio Breda of Roosendaal en gaat eind augustus van start.

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend gaat je zorg hart sneller kloppen voor het werken met ouderen. De zorg zit in je en je weet dat een Verzorgende IG veel meer doet dan de persoonlijke verzorging en aankleden alleen. Zo mag je verpleegtechnische handelingen uitvoeren en bied je begeleiding aan de cliënten rekening houdend met hun mogelijkheden en eventuele beperkingen. Je werkt nauw samen met jouw collega zorg professionals en mantelzorgers en je levert informatie voor het zorgleefplan. Je bent ondernemend, bedenkt creatieve oplossingen en denkt mee in kansen en mogelijkheden om de zorg te optimaliseren. Samen streven we naar beter.

Wat verwachten we van je?

 • Je bent positief ingesteld en bent super gemotiveerd om (door) te leren;
 • Je hebt een afgeronde diploma op minimaal VMBO-TL niveau;
 • Je neemt initiatieven, je bent niet bang om beslissingen te nemen en durft de verantwoording over cliënten te dragen;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Een flexibele houding. Je zult tijdens de opleiding en ook daarna wisselende diensten werken (bijvoorbeeld; avonden, weekenden, feestdagen), gedurende de opleiding draai je geen nachtdiensten!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Persoonlijke begeleiding;
 • Je werkdagen vinden plaats op één van de locaties van Avoord;
 • Een arbeidsovereenkomst van 28-32 uur, waarvan 1 lesdag bij Curio;
 • Avoord betaalt de volledige opleiding: lesgeld en boekengeld;
 • Je krijgt tijdens de opleiding salaris volgens de CAO VVT FWG 35;
 • Baangarantie met vaste aanstelling na het behalen van het diploma;
 • Een breed opleidingsprogramma waarbij je zowel intra- als extramuraal aan de slag gaat.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om betaald een vak te leren wat er toe doet. Doordat wij de opleiding betalen en jou gedurende jouw opleiding aan het werk zetten, heb jij alle focus om je te concentreren op jouw ontwikkeling. Samen zorgen wij ervoor dat jij een professionele en vakbekwame Verzorgende IG wordt!

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken en leren, dan komen we graag met je in contact!
Solliciteer direct via de knop “solliciteer direct”.  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle van ons team recruitment via 076 - 532 5070 of via recruitment@avoord.nl.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

BBL Verzorgende IG

Geertruidenberg
28 - 32 uur
Neos

Stagiair(e) Trajectbegeleider (HBO)

Eindhoven
32 - 36 uur
Robert Coppes Stichting

Stagiaire maatschappelijke zorg

Vught
In overleg