zoekt een

Leerling BBL Helpende niveau 2

Heb jij de ambitie om je (verder) te ontwikkelen tot Helpende? Dan biedt Avoord de kans om binnen één jaar een landelijk erkend diploma Helpende (niveau 2) te behalen. Dit betreft een opleiding via Curio Breda of Roosendaal en gaat eind augustus van start.

Wie ben jij?
Je bent ondernemend, bedenkt creatieve oplossingen en denkt mee in kansen en mogelijkheden. Vanzelfsprekend gaat je zorg hart sneller kloppen voor het werken met ouderen. Als Helpende verricht je ondersteunende werkzaamheden, zoals het hulp bieden bij ADL activiteiten, het stimuleren tot zelfredzaamheid of helpen met eten en drinken. Je verzorgt en begeleidt bewoners volgens de afspraken in het zorgleefplan en werkt nauw samen met jouw collega zorg professionals, mantelzorgers en vrijwilligers. Jij vindt de balans tussen helpen en zelf laten doen!

Wat verwachten we van je?

 • Je bent positief ingesteld en bent super gemotiveerd om (door) te leren;
 • Je hebt een afgeronde diploma op minimaal VMBO-TL niveau;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Een flexibele houding. Je zult tijdens de opleiding en ook daarna wisselende diensten werken (bijvoorbeeld; avonden, weekenden, feestdagen), gedurende de opleiding draai je geen nachtdiensten!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Persoonlijke begeleiding;
 • Je werkdagen vinden plaats op één van de locaties van Avoord;
 • Een arbeidsovereenkomst van 24 uur, waarvan 1 lesdag bij Curio;
 • Avoord betaalt de volledige opleiding: lesgeld en boekengeld;
 • Je krijgt tijdens de opleiding salaris volgens de CAO VVT FWG 25;
 • Baangarantie met vaste aanstelling na het behalen van het diploma;
 • Een breed opleidingsprogramma.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om betaald een vak te leren wat er toe doet. Doordat wij de opleiding betalen en jou gedurende jouw opleiding aan het werk zetten, heb jij alle focus om je te concentreren op jouw ontwikkeling. Samen zorgen wij ervoor dat jij een professionele en vakbekwame Helpende wordt!

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken en leren, dan komen we graag met je in contact!
Solliciteer direct via de knop “solliciteer direct”.  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle van ons team recruitment via 076 - 532 5070 of via recruitment@avoord.nl.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

BBL Verzorgende IG

Geertruidenberg
28 - 32 uur
Neos

Stagiair(e) Trajectbegeleider (HBO)

Eindhoven
32 - 36 uur
Robert Coppes Stichting

Stagiaire maatschappelijke zorg

Vught
In overleg