zoekt een

Gedragsdeskundige, Lore

Het onderzoeken, diagnosticeren, begeleiden en behandelen van mensen met (een vermoeden van) een verstandelijke beperking en bijkomende psychische, gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Dat is waar jij als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor bent. Je adviseert en consulteert verwanten en betrokken zorgverleners over de omgang met de cliënt.

Je levert maatwerk en onderzoekt de wensen, omstandigheden en (on)mogelijkheden van de cliënten, zodat je precies datgeen doet wat hen het beste helpt. Ook fungeer je als regiebehandelaar en heb je een coördinerende rol. Zo draag je bij aan het weerbaar maken van kwetsbare mensen.

Je observeert en onderzoekt cliënten met een verstandelijke beperking en eventuele bijkomende psychische stoornissen en klachten die samenhangen met de ontwikkeling, opvoedkundige- en gedragsaspecten van cliënten en/of diens verwanten. Je gaat met hen in gesprek over hun vragen of ervaringen. Je verricht zelfstandig diagnostiek. Je stelt een behandelplan op dat past bij de cliënt en aansluit op het multidisciplinair plan. Je geeft cliënten en eventueel hun familie informatie, voorlichting en (ongevraagd) advies over de behandeling, (multidisciplinaire) behandelmogelijkheden en andere relevante zaken.

Binnen het multidisciplinair team zet jij de lijn uit omtrent de te nemen stappen. Je stemt de samenwerking tussen de cliënt en het behandel- en begeleidingsteam op elkaar af. Je biedt ondersteuning en behandeling aan cliënten en hun systeem, zowel in de thuissituatie als binnen woon- en dagbestedingslocaties van ORO, aan de hand van gerichte methodieken. Je brengt de hulpvragen van cliënten in kaart en speelt in op de mogelijkheden en kansen die daarbij aangeboord worden.

Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie of (ortho-) pedagogiek, met een diagnostiek aantekening.

  • Een leuke uitdagende baan voor 24-36 uur per week met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring met het uitvoeren van diagnostisch onderzoek en hebt kennis van cliënten met een verstandelijke beperking, bij voorkeur met de MVB/EVB doelgroep.
  • Werktijden zijn voornamelijk tijdens kantooruren;
  • Je maakt deel uit van een deskundige en grote vakgroep die bestaat uit 3 teams. Jij gaat deel uitmaken van het team met de doelgroep volwassen en ouderen met een Matige tot Ernstige Verstandelijke Beperking.
  • Een salaris in FWG 60 volgens de cao-gehandicaptenzorg (minimaal € 3.694, - en maximaal € 5.370, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%^, PFWZ-Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding en oog voor fit en vitale medewerkers.
  • Je hebt de mogelijkheid om ontwikkelingen binnen het vakgebied te volgen door scholingen, trainingen, cursussen en literatuurstudie.

Contact

Dorrie Wijnhoven
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur