zoekt een

Technisch oogheelkundig assistent

Je bent als technisch oogheelkundig assistent nauw betrokken bij het inventariseren en behandelen van diverse soorten oogklachten. Jij kunt de patiënt op jouw manier helpen. Door het spreekuur te ondersteunen en diverse onderzoeken uit te voeren.

Wat ga je doen?
Voordat de patiënten naar het spreekuur bij de arts gaan, komen ze bij jou. Jij zorgt voor de anamnese en treft de voorbereidingen voor het bezoek aan de arts. Afwisselend met je collega’s zorg je voor het uitvoeren van het gezichtsveldonderzoek en het functieonderzoek. Met de uitslag van de onderzoeken en diagnose kan de oogarts de behandeling starten of de nazorg begeleiden.

Per dag komen er zo’n 100 patiënten op de polikliniek oogheelkunde. Dit zijn patiënten van alle leeftijden maar met name ouderen. Je ziet als TOA veel verschillende ziektebeelden, grotendeels al in een wat verder gevorderd stadium. Hierin word je dan ook goed uitgedaagd dit goed voor te bereiden voor de arts.

Waar ga je werken?
Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen, zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders, maakt het Beatrixziekenhuis de belofte van hoogwaardige medisch-specialistische zorg dagelijks waar. Volgens AD en Elsevier behoort het Beatrixziekenhuis al enkele jaren tot de beste ziekenhuizen van Nederland.

Op de polikliniek oogheelkunde werk je met 9 technisch oogheelkundig assistenten, 4 oogartsen, optometristen, orthoptist, physician assistent en doktersassistenten. Jij vindt het leuk om met zoveel mensen samen te werken. We hebben aandacht voor elkaar, dat vinden we erg belangrijk. We zijn een zelfsturende poli en houden met elkaar de poli draaiende. Het is een leuk team, met een fijne werksfeer en enthousiasme in het werk.

Wie ben jij?
Op de poli zie je veel patiënten, zijn er veel afspraken en dat snel achter elkaar. Er is veel te doen en jij laat je niet van de wijs brengen. Je werkt doelgericht en houdt overzicht en inzicht, ook als er tijdsdruk ontstaat. Je bent enthousiast over je werk en in de samenwerking met je collega’s en je helpt elkaar.
 • Je bent gediplomeerd Technisch oogheelkundig assistent.
 • of je bent opticien en geïnteresseerd om de opleiding tot TOA te volgen.
 • Je bent in de gelegenheid om in Gorinchem en Leerdam te werken.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd, of bereid daartoe.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 2.832,- en € 3.824,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 45. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 16 uur per week.
 • Je tekent een tijdelijk contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits.
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor informatie over deze functie neem je contact op met afdelingshoofd Noëlle Bronkhorst - Kamsteeg op (0183) 643 097. Bel of app met vragen over het solliciteren met Oscar Bontje (recruiter) op 06 82 70 61 44.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature. Je uploadt daarbij je cv en motivatiebrief.

Contact

Oscar Bontje
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Begeleider slaapdienst

Oosterhout
8 - 32 uur
PoZoB

doktersassistente (2x) 16-24 uur

Eindhoven
Parttime
ORO

Zorgcentralist

Deurne
16 - 24 uur