zoekt een

Verpleegkundige Spoedeisende Hulp (onbepaalde tijd)

Ben jij een ervaren en gedreven Spoedeisende Hulp (SEH) verpleegkundige die graag werkt in een dynamische en uitdagende omgeving? Heb je een passie voor acute zorg en ben je in staat om snel en doeltreffend te handelen in noodsituaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij zorgt voor
 • De totale verpleegkundige zorg van de patiënten op onze level 2 SEH. Ook heb je een belangrijke rol in de informatievoorziening naar (vaak) bezorgde patiënten.
 • Een goede beoordeling van de zorgvraag door middel van triage, anamnese en onderzoek (op de dagen dat je als triageverpleegkundige werkt).
 • De coördinatie op de afdeling (op de dagen dat je als verpleegkundig coördinator werkt).
 • Je eigen ontwikkeling. Wekelijks worden er multidisciplinaire teamtrainingen georganiseerd bijvoorbeeld op het gebied van acute opvang van kinderen, reanimatie en oproep traumateam.
 • Een bijdrage aan de verbeterprojecten op de afdeling (conform de Lean-methodiek). Wij blijven altijd op zoek naar verbeteringen omdat we denken dat het altijd nóg beter kan met aandacht voor de patient.

Benieuwd hoe deze uitdagende werkzaamheden in de praktijk eruitzien? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen na de eerste gespreksronde.

Dit doe je samen met
Ons hechte team. Dit team bestaat naast 40 enthousiaste SEH-verpleegkundigen uit 11 SEH-artsen, arts-assistenten, secretaresses (die er 24 uur per dag zijn) en (medisch) ondersteunende medewerkers.

Máxima MC is een level-2 ziekenhuis. Onze SEH beschikt over 17 behandelkamers met een geïntegreerde huisartsenpost, een traumakamer, shockroom, een kinderkamer en een gipskamer.

Op de SEH zijn de SEH-artsen hoofdbehandelaars. Deze generalisten maken deel uit van een jong specialisme en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag op de afdeling aanwezig. Hierdoor hebben we korte lijnen in de afstemming van de zorg. Samen met hen, maar ook met andere specialisten zoals de internist en kinderarts ontvangen we gemiddeld bijna 19.000 patiënten per jaar met grote diversiteit aan zorgvragen. Dit varieert in complexiteit van laagcomplexe zorg tot hoogcomplexe zorg en ook acute levensbedreigende situaties.

De SEH is onderdeel van Zorggroep Acuut, welke naast de Spoedeisende Hulp (SEH) bestaat uit: de Acute Opname Afdeling (AOA), Eerste Harthulp (EHH), Coronary Care Unit (CCU), Neuro Care Unit (NCU) en Intensive Care (IC). Met deze afdelingen sta je dagelijks nauw in contact.

Onze SEH is een innovatieve en dynamische afdeling. We volgen de nieuwste richtlijnen op de voet en voeren met regelmaat nieuwe methoden in. Als SEH-verpleegkundige ben je actief bezig met (EBP) kwaliteitsverbeteringen van de zorg. Daarnaast vinden wij aandacht voor ontwikkeling van jezelf als persoon en professional heel belangrijk.

Dit past bij je als
 • Je een enthousiaste, gediplomeerde SEH-verpleegkundige bent en in het bezit bent van een geldige BIG-registratie.
 • Kwaliteit van patiëntenzorg bij jou voorop staat en je een actieve bijdrage levert aan kwaliteitsverbetering van de zorg.
 • Je rust uitstraalt en op een duidelijke en plezierige manier communiceert, waardoor patiënten en naasten zich op hun gemak voelen en goed geïnformeerd worden.
 • Je in staat bent om zelfstandig en deskundig de planning en uitvoering van de zorg op je te nemen.
 • Je het geen probleem vindt om volgens een wisselend rooster te werken.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 55 (maximaal € 4842,- bruto per maand op basis van 36 uur). In verband met CAO verhogingen, wordt je salaris in juni 2024 met 5% verhoogd.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Wendy Knaapen, afdelingshoofd via 040 888 8831 / w.knaapen@mmc.nl

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

High Care Neonatologie (HCN) verpleegkundige in de nacht - ...

Eindhoven
24 - 36 uur
Home Instead Midden-Brabant

Klant Coördinator Thuiszorg

Tilburg
32 - 36 uur