zoekt een

Coördinerend verzorgende De Hazelaar - Dali (V240011)

Wie ben jij en wat ga je doen
Heb jij oog voor kwaliteit, snap je de visie op de kortdurende zorg en ben je daarnaast een gezellige collega en echte professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor afdeling Dali, onderdeel van het cluster Kortdurende Zorg van De Wever zijn wij op zoek naar een zorgcoördinator. Het gaat om een functie waar je bij uitstek je rol als verpleegkundige in de regie kan uitvoeren.
Mensen blijven steeds langer thuis wonen. Hier ligt voor ons cluster de grootste uitdaging. Jij weet de cliënten optimale zorg te bieden tijdens hun hersteltraject en denkt creatief mee over de mogelijkheden voor jouw cliënten, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk eigen regie kan blijven houden in zijn of haar leven en wij als zorg- en behandelteam de zelfredzaamheid weten te verhogen. Veranderingen in zorgvraag worden door jou gesignaleerd en je bent op dit vlak een echte coach naar je team. Jij bent in staat net dat stapje extra te zetten om de kwaliteit van leven en de kwaliteit van zorg voor de cliënten zo goed mogelijk te laten zijn.
De rol van de kortdurende zorg in de keten heeft een belangrijk aandeel in het inrichten van toekomstbestendige zorg. De zorg voor ouderen zal in de toekomst moeten veranderen, mede door de toenemende vergrijzing en de uitdagingen die dit meebrengt op de huidige arbeidsmarkt. In jouw rol denk je hier actief over mee en ben je de stimulans naar je team om deze vertaalslag naar onze praktijk te maken. Dit is bijvoorbeeld goed terug te zien in de samenwerking in de keten.
Je gaat gemiddeld 28-32 uur per week werken waarin je bezig bent met het revalidatie klimaat zo optimaal mogelijk neer te zetten in samen werking met het disciplinaire team. Coördineer je de in- en doorstroom van cliënten. De opgestelde KPI monitor je samen met je team door middel de ontwikkelde team dash board. We gaan hierover graag met je in gesprek over hoe je dit voor je ziet en wat je daarvoor nodig hebt binnen de kaders van zelfstandige teams.

Meer weten?
Bel met Mireille Colpaart, manager zelfstandige teams, op 06-18 69 50 31.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van €2.695,33 - €3.502,58 per maand volgens cao VVT FWG40 (mbo) of van €3.174,50 - €3.848,27 FWG45 (hbo) per maand bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan in FWG45 van toepassing zijn op het startsalaris.
 • Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 28 - 32 uur per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Een mbo- (NLQF 4) of hbo-diploma (NLQF 6) Verpleegkunde met BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de kortdurende ouderenzorg en kunt je verbinden aan onze oneliners van De Wever.
 • Je hebt een uitstekend oog voor kwaliteit en weet dit over te brengen op je team.
 • Je bent communicatief vaardig, passend bij een positieve feedback cultuur.
 • Je bent enthousiast, een harde werker, je houdt van dynamiek en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.
 • Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent sociaal en een gezellige collega.
 • Je bent een echte verbinder en weet daarbij je neutrale positie te bewaken.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
De Hazelaar, gevestigd tegenover het ETZ TweeSteden, is al meer dan veertig jaar een begrip in Tilburg en omgeving. De Hazelaar was bij oprichting een van de grootste verpleeghuizen van het land en heeft internationaal aanzien op het gebied van dementie.
Cliënten kunnen op Dali terecht voor kortdurende geriatrische revalidatiezorg (GRZ) bij aandoeningen op het gebied van pulmonologie, cardiologie, orthopedie en algemene reactivering. Er verblijven ongeveer 40 cliënten op de afdeling..

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Mireille Colpaart, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Leerling MBO Verpleegkunde niveau 4

Eindhoven
In overleg
Joris Zorg

Verpleegkundige - Vestakker

Oost West en Middelbeers
In overleg