zoekt een

Begeleider Wonen Complex, Team Steenselwijk 4

Sommige mensen hebben sterke ‘sociale voelsprieten’. Die hebben het meteen door als iemand wel of niet lekker in zijn vel zit. Die voelen het direct hoe de sfeer is of welke behoefte aan aandacht iemand nodig heeft. Die hebben geen woorden nodig om te weten hoe iemand zich voelt. Herkenbaar? Dan heb jij dé ‘sociale voelsprieten’ die nodig zijn om met deze doelgroep te werken.

Werkplek
Op Steenselwijk 4 wonen 6 cliënten in de leeftijd van 34 tot 60 jaar. Deze cliënten hebben een lichte tot een ernstige verstandelijke beperking gecombineerd met o.a. autisme, hechtingsproblematiek en trauma. Deze combinatie heeft grote invloed op hun leven. Voor hen zijn er veel uitdagingen en vrijwel niets is vanzelfsprekend. Ze uiten zich vaak op een manier die voor anderen moeilijk te begrijpen is, waardoor ze de begeleider heel hard nodig hebben.

Wij, de cliënten van Steenselwijk 4, willen begeleiders om ons heen die ons goed willen leren kennen en signalen herkennen die wij (on)bewust afgeven. Door deze signalen op te pikken en in de juiste context te plaatsen, voelen we ons begrepen. We willen dat de begeleider er onvoorwaardelijk voor ons is en ons wil helpen wanneer we het even niet meer weten. Iemand die ons niet afwijst op ons gedrag maar respecteert om wie we zijn als persoon. Daarnaast vinden we het fijn om individuele aandacht te krijgen, maar we genieten ook van een gezellige sfeer en rust die jij kan neerzetten binnen de woning.

Functie
Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines zoals de Gedragsdeskundige, Autismeconsulent en Arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen 7.00 en 22.00 uur. Wij hebben diensten van gemiddeld 7,5 uur per dienst.

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract met vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40.  De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • 2-daags introductieprogramma
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
 • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen

 • Bij voorkeur iemand die bekend is met complexe zorgvragen
 • Daarnaast is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen
 • Iemand die creatief en oplossingsgericht kan denken
 • Goede samenwerkingsvaardigheden
 • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en stressbestendig is
 • Een gezonde dosis humor

Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma zorg en welzijn minimaal niveau 3.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv en motivatie te uploaden via de button op deze pagina. Wij ontvangen je reactie graag! Voor inhoudelijke vragen neem contact op met Femke Janus (Teamleider) via 06-51474311.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur