zoekt een

Leerling MBO Verpleegkundige VERKORTE OPLEIDING

Hoe vaak denk jij aan de volgende stap in de zorg? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij Vivent haal je binnen 2 jaar jouw diploma tot verpleegkundige.

Wat kan ik verwachten?
Via een verkorte BBL-opleiding combineer je vanaf dag één werken en leren. Gedurende het eerste en tweede leerjaar ga je één dag naar school. De rest van de tijd ga je werken in de praktijk. 

Wat leer je?
Je leert de cliënt te stimuleren tot zelfredzaamheid bij ADL-activiteiten zodanig dat de client zo zelfstandig mogelijk kan (blijven) functioneren. Je geeft voorlichting en advies aan cliënten en hun verwanten over de behandeling en begeleiding zodat deze geïnformeerd zijn. Je stelt het zorgplan op, stemt dit af met andere disciplines en coördineert de uitvoering van zorgactiviteiten. Je legt voortgang en bijzonderheden vast in het dossier en je vult overdrachtsrapportages in zodat de betreffende informatie voor alle betrokkenen beschikbaar is. Naast al deze werkzaamheden die je gaat leren wordt er van jou ook verwacht dat je iemand bent die voor de cliënten klaarstaat. Je hebt oog voor detail en ziet net dat gene wat andere niet zien om zo elke cliënt de hulp te geven die ze verdienen. 

Je staat er niet alleen voor
Je komt in een klas terecht met collega's van verschillende organisaties. Je bouwt een mooie band met hen op tijdens de opleiding en kunt veel van elkaar leren. Uiteraard staan de docent, praktijkbegeleider, praktijkopleider en collega’s ook voor je klaar.

Jouw werkplek
Tijdens jouw opleiding maak je kennis met twee verschillende doelgroepen bewoners/ cliënten. Je verleent en coördineert als verpleegkundige de zorg en begeleiding hen. Dit doe je door het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding en verrichten van verpleegkundige en verpleegtechnische handelingen.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (gevolgd door contract met onbepaalde tijd);
 • Jouw volledige opleiding wordt betaald door Vivent;
   
 • Lesdagvergoeding conform CAO VVT;
   
 • Extra uren voor begeleiding in de praktijk;
   
 • Een laptopvergoeding tot max. €300,-;
   
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
   
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve verzekeringen en een werkgeversbijdrage voor het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng je mee?

 • Diploma Verzorgende IG; 

Ga jij ervoor?
Wil ook jij samen met je collega’s het beste uit de dag halen? Solliciteer dan op deze vacature. Je kunt natuurlijk ook eerst even contact met ons opnemen, zie rechts hoe en met wie.
Vivent valt onder de CAO voor Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

BBL Verzorgende IG

Geertruidenberg
28 - 32 uur
Neos

Stagiair(e) Trajectbegeleider (HBO)

Eindhoven
32 - 36 uur
Robert Coppes Stichting

Stagiaire maatschappelijke zorg

Vught
In overleg