Pedagogisch Medewerker Flexpool / Maashorst - Reek

Wil jij doen waar je goed in bent? Maak dan kennis met de functie Pedagogisch Medewerker in de flexpool! Werken als Pedagogisch Medewerker in de flexpool betekent méér aandacht voor de jongere en méér afwisseling in je werk. Je werkt in verschillende teams en krijgt direct een vast dienstverband met vaste uren. Die afwisseling geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een vaste groep direct weer kunt toepassen.

Ontdek de uitdaging van 24-uurs zorg voor kinderen tot 12 jaar met ontwikkelings-, gedrags- en/of leerproblemen bij Maashorst in Reek. Werk samen met ons aan gedragsverbetering en sociale vaardigheden, en ondersteun ouders in het begrijpen en begeleiden van hun kinderen!

Over de functie
Als Pedagogisch Medewerker binnen onze Flexpool Intramuraal ben je inzetbaar op alle intramurale afdelingen van Maashorst. Je draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van behandeling en ondersteuning van het kind. Geen dag is hetzelfde. In je werk stem je continue af op de behoefte van het kind en zijn omgeving. Je krijgt hierbij een grote mate van vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid. Je beschikt over de flexibiliteit en sensitiviteit om aan te sluiten en af te stemmen op de steeds veranderende dynamiek in de groep en je bent je bewust van de voorbeeldfunctie die je hebt. Voor een goede rapportage en heldere verslaglegging in het digitale cliëntendossier draai jij je hand niet om. Natuurlijk ben je zorgvuldig in het contact met het kind en zijn netwerk. Je neemt deel aan de teamvergadering van de flexpool.

Wat jouw werk bijzonder maakt is dat wat je doet, er toe doet. Je maakt een groot verschil in de belangrijkste ontwikkelingsfase van het leven van het kind.

De werkzaamheden:
 • Je geeft uitvoering aan de gestelde behandeldoelen. Je biedt activiteiten aan en creëert trainingsmomenten die aansluiten bij de hulpvraag van de jongeren.
 • Je voert samen met collega's alle dagelijkse werkzaamheden uit die betrekking hebben op de kinderen en de leefgroep.
 • Je zorgt voor een goede en transparante rapportage.
 • Je hebt een verbindende rol in het (professionele) netwerk rondom het kind en het vormgeven van de opvoeding, waarbij aandacht is voor het consolideren van gedrag en sociaal-emotionele, persoonlijke groei.

Over de locatie
Meer info over Maashorst vind je op onze website : Maashorst | Koraal

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in groep met betrokken, professionele en natuurlijk gezellige collega’s. We werken nauw met elkaar samen en kunnen op elkaar rekenen. Het is een verantwoordelijke functie waarbij je een voorbeeldfunctie hebt voor de doelgroep. We bieden je veel ruimte en vrijheid om te groeien en verder te ontwikkelen als zorgprofessional.
 • Contract: Een vast dienstverband met een vast aantal uur per week.
 • Flexibiliteit: Een passend rooster op basis van jouw beschikbaarheid, dit maakt dat je zelf veel invloed hebt op je werkdagen.
 • Salaris: Salariëring volgens CAO Jeugdzorg, schaal 7 €2686,74-€3839,75. Stapsgewijs + 4% t/m 2025.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden/werkkostenregeling, zoals o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, extra reiskostenregeling, uitruil eindejaarsuitkering.
 • Leuke collega’s: Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. Het werken met jongeren met jeugdigen met zo veel diverse problematiek maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie ben jij?
Jij staat stevig in je schoenen, bent in staat om humor in te zetten en bent creatief in activiteiten. Tevens kun je relativeren en werken volgens een methodische planning, waarbij je aandacht hebt voor het analyseren en hanteren van interactiepatronen. Je bent in staat om naar anderen, maar ook naar jezelf te kijken. Daarbij ben je bereid om te leren van collega’s. En jouw eigen kennis en ervaring over te brengen. Belangrijk is dat jij rust uitstraalt en zelfstandig kunt werken maar waar nodig de samenwerking opzoekt en je bevindingen deelt. Je beschikt over de-escalerende vaardigheden en kunt out-of-the-box denken. Daarmee lever jij een bijdrage aan de totstandkoming van het behandel- en leefklimaat. Tenslotte ben je in staat om evaluerend en reflectief te handelen.

En verder...
 • Een relevante mbo 4 opleiding zoals Maatschappelijke zorg of sociaal werk met een aantal jaar werkervaring.
 • Affiniteit met kinderen en/of jeugdigen met gedrags- of psychiatrische problematiek.
 • Ben je flexibel? Het spreekt jou aan om steeds te variëren tussen afdelingen en doelgroepen en onregelmatige werktijden zijn voor jou geen probleem.
 • Ben je minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar. Het werken in wisselende diensten (inclusief slaapdiensten) is voor jou geen probleem.

Enthousiast? En nu…?
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met neem dan gerust contact op met Inge Fredrix 06 - 83 08 59 27.

Reageren
Ben jij de professional die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV via het contactformulier.

En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur