Persoonlijk Begeleider 24-uurs Behandelgroep Jeugd / De La Salle - Boxtel

Heb jij het vermogen om naar kinderen, jongeren en hun gezinnen te luisteren en te begrijpen wat ze hebben doorgemaakt? Kun jij hun kwetsbaarheden én sterke punten zien? Ben jij vastberaden om hoop en toekomstperspectief te bieden aan jongeren? Dan ben jij precies wie we zoeken!

Kom bij ons werken in de 24-uurs behandelgroepen in Boxtel, De La Salle, en maak betekenisvol verschil.

Over de functie
Als Persoonlijk begeleider (visor) speel je een cruciale rol binnen onze organisatie, met name in de begeleiding van onze jongeren. Je bent niet zomaar een medewerker; je bent een mentor, een coach, een voorbeeld, en bovenal een bron van stabiliteit en ondersteuning voor onze jongeren. Hier is een diepgaande kijk op jouw rol en waarom deze zo belangrijk is:
 • Mentor en Coach: Als Persoonlijk begeleider ben je meer dan alleen een begeleider. Je bent een mentor die de jongeren begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling. Je fungeert als hun coach, iemand die hen motiveert, stimuleert en hen helpt hun eigen potentieel te ontdekken en te benutten.
 • Aanspreekpunt: Voor een aantal van onze jongeren en hun netwerk ben jij het eerste aanspreekpunt. Ze vertrouwen op jou om hen te begeleiden, te luisteren naar hun zorgen, en hen te ondersteunen in hun dagelijkse uitdagingen. Je biedt een luisterend oor en bent er om oplossingen te vinden, zelfs voor de kleinste successen.
 • Verantwoordelijkheid: Je draagt een grote verantwoordelijkheid. Het nauwkeurig bijhouden van rapportages en verslaglegging is van cruciaal belang om de voortgang van de jongeren te volgen en ervoor te zorgen dat ze de juiste zorg en ondersteuning ontvangen. Dit zorgt ervoor dat de behandeling effectief is en helpt bij het vormgeven van individuele behandelplannen.
 • Multidisciplinaire Samenwerking: Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat samenwerkt om de best mogelijke zorg te bieden. Samen met je collega's werk je aan het uitvoeren en evalueren van behandelplannen om ervoor te zorgen dat de jongeren de juiste ondersteuning krijgen voor hun specifieke behoeften.

Het werk van een Persoonlijk begeleider gaat verder dan de dagelijkse routine; het gaat over het maken van een verschil in het leven van jongeren. Je biedt hen hoop en de mogelijkheid om hun toekomst vorm te geven. Als je op zoek bent naar een functie waarin je een aanzienlijke impact kunt hebben op de levens van anderen en waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen, dan is deze rol als Persoonlijk begeleider (visor) de perfecte keuze. We verwelkomen je graag in ons team, waar we samen successen vieren, hoe klein ze ook zijn, en werken aan een betere toekomst voor onze jongeren.

Rianne werkt als persoonlijk begeleider bij de 24 uurs behandeling. Nieuwsgierig naar haar ervaringen, lees haar verhaal op onze website: Verhaal Rianne

Waar ga je werken
Maak deel uit van ons inspirerende team bij De La Salle, het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Noordoost-Brabant.

Voor meer info over onze locatie: De La Salle | Koraal

Wat bieden wij jou
Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij bieden een vast dienstverband, flexibele roosters, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We moedigen persoonlijke ontwikkeling aan en bieden volop scholingsmogelijkheden. Kortom, een kans om bij te dragen aan de groei van deze diverse groep jongeren.
 • Contract: Een vast dienstverband met een vast aantal uur per week, in overleg
 • Salaris: Je salaris is gebaseerd op FWG 45 CAO Gehandicaptenzorg, min. €2.766 tot max. €3.861 (Bruto op basis van een 36-urige werkweek).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • TIC (Trauma Informed Care): samen met je team word je getraind in de behandelmethodiek TIC. Het team wordt begeleid door een procesbegeleider en reflectiebegeleider. Als een van deze rollen bij je past, krijg je de mogelijkheid hiervoor opleiding te volgen en dit als taak naast je functie in te vullen.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. Het werken met een doelgroep waarbij sprake is van uiteenlopende problematiek maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wat vragen we van jou?
 • Een diploma HBO-SPH, HBO Social Work, HBO-Pedagogiek of vergelijkbare opleiding met uitstroomprofiel jeugd.
 • Een SKJ registratie is een pré.
 • Je hebt het vermogen om samen te werken in de verschillende teams.
 • Bij voorkeur ervaring als persoonlijk begeleider/visor.
 • Flexibiliteit, onregelmatig werken schrikt jou niet af.
 • Je neemt regie en stemt af met de jongeren, de Regiebehandelaar, de Teamleider, het gezin/systeem en je collega’s.

Enthousiast? En nu…?
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Michel van Vroenhoven, teamleider via 0411652444

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures