zoekt een

Begeleider wonen en dagbesteding

Functieomschrijving

Heb jij ervaring binnen de zorg en wil jij graag wonen en dagbesteding combineren? Voor de locatie Cingel 3 in Vught zoeken wij een begeleider voor 28 tot 36 uur. 


In de rol van begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van kleine momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf.


De locatie

Cingel 3 is gelegen op het zorgpark de Groote Cingels in Vught. Op deze locatie bevinden zich twee woongroepen. In de ene woning wonen twee cliënten en in de andere woongroep wonen vier cliënten. De leeftijd van de cliënten varieert van 29 tot 56 jaar. Alle cliënten hebben een zeer intensieve begeleidingsvraag. Dit wil zeggen dat zij naast matige en zeer ernstige verstandelijke beperkingen ook een psychiatrisch ziektebeeld of andere problematieken hebben. De hulpvragen zijn divers en geen dag is hetzelfde. Op Cingel 3 sta je nooit alleen, maar altijd met meerdere collega’s. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Naast het werken op de woning ga je ook mee naar de dagbesteding, zwemmen, bingo, sportavonden en andere activiteiten. Hierdoor werk je met name lange diensten. 


Collega Corrie-Ann aan het woord:

“Ik werk op Cingel 3, hier bouw je echt een nauwe band met cliënten op. Mijn werkplezier is dat je alles meemaakt van de cliënt door de hele dag heen. Als de dag erop zit en ik heb fijn gewerkt en de cliënt heeft een fijne dag gehad geeft me dat voldoening.”

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond
 • bij voorkeur heb je ervaring in de gehandicaptenzorg of ggz
 • je staat sterk in je schoenen
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2672 en €3606 per maand op basis van 36 uur (Schaal 40)
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 19:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct. Na je sollicitatie ontvang je per mail een link om een belafspraak in te plannen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kan je terecht bij onze Recruitment Partners via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur