zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor de locatie Cingel 15 in Vught zoeken wij een Begeleider met specialisatie autisme. Het aantal uren bepalen we met jou in overleg.

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk behandelplan dat is opgesteld door het team en de gedragskundige. Je hebt ruime ervaring in het werken met cliënten binnen het autisme spectrum stoornis en weet deze kennis goed in te zetten. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie een team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren. In de begeleiding die je biedt, kijk je vooral naar de mogelijkheden van de cliënten.

De locatie

De locatie Cingel 15 bestaat uit twee woonlagen en bevindt zich op het terrein de Groote Cingels in Vught. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping wonen 6 cliënten met LVB+, autisme en/of een licht psychiatrische beperking. Zij hebben ieder een eigen studio die grenst aan een gezamenlijke woonkamer. De begeleiding wordt geboden vanuit de eigen studio. Deze studio's zijn ingericht naar de woonwensen en mogelijkheden van de cliënten. Elke cliënt heeft zijn eigen dagprogramma met afspraken die passend zijn bij zijn/haar ondersteuningsvraag. Je werkt samen met jouw collega's en het netwerk van de cliënt aan structuur, duidelijkheid, fijn wonen en leven. Het uitgangspunt is het leven in ritme van alledag, maar toch is geen een dag voorspelbaar en hetzelfde. Het werken op Cingel 15 betekent afwisseling, verdieping, kritische blik, energie en passie in een vitale leef- en werksfeer. Samen met het team Cingel 15, coördinerende begeleider, gedragskundige en manager werken we aan het geluk en welzijn van de cliënten met het basiszorgprogramma als fundering. 

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op mbo-niveau 3 afgerond
 • je hebt kennis van, en ervaring met autisme.
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2672 en €3606 per maand op basis van 36 uur (CAO GHZ 40)
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet. Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner Simone in te plannen. Kun je door drukte pas na een paar dagen een afspraak maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Onze Recruitment Partners zijn bereikbaar via recruitment@cello-zorg.nl of op 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur