zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor de locaties Zandkant 3 en Zandoogpad 2 op het terrein de Binckhorst zijn wij op zoek naar een begeleider EMB (ernstig meervoudig beperkt). Het aantal uren is bespreekbaar.

In de rol van begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van kleine momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf.


De locatie

Op Zandoogpad 2 wonen acht volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. Je krijgt op deze locatie te maken met rustige cliënten met ernstig meervoudige beperkingen en ook ouder wordende cliënten met bijkomende problematieken. De cliënten zijn zorgbehoevend, hebben structuur en duidelijkheid nodig, maar zeker ook gezelligheid en sfeer. Samen met de collega's van dagbesteding zorg je voor het individuele dagprogramma van de cliënten. De begeleiding vindt vooral plaats in de gezamenlijke ruimtes van het huis en waar nodig in de privéruimte van de cliënt. Op Zandkant 3 wonen zes volwassenen cliënten met een ernstig verstandelijke beperking en een grote zorgvraag. De begeleiding is ook hier gericht op structuur, voorspelbaarheid en duidelijkheid. Je wordt op beide locaties ingezet en werkt met ervaren collega's. Er is hier voldoende ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?

 • Een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond;
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg;
 • je bent bereid om adl zorg te verlenen;
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch;
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit;
 • bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen;
 • een brutosalaris tussen €2393,- en €3360,- per maand op basis van 36 uur (schaal 35 CAO GHZ);
 • een vergoeding voor reiskosten, fitness en een fiets;
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ);
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • opbouw van balans-uren;
 • 8% vakantiegeld;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur