zoekt een

Persoonlijk begeleider

Functieomschrijving

Zandoogpad 4 is een mooie woning op het terrein van Rosmalen waar 6 zes volwassenen wonen van 20 tot 40 jaar met een ernstig verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen. Intensieve begeleiding en ondersteuning om onderdeel van de maatschappij te zijn is hetgeen waar zij behoefte aan hebben? Jij kan deze persoon voor hen zijn!


Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het zorgplan van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, stel je doelen die jouw cliënt wil behalen. Je werkt samen naar deze doelen toe en stelt deze bij indien nodig. Je kan hierbij rekenen op steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist of arts, net wat nodig is voor de juiste zorg en begeleiding. Signalen die tijdens de begeleiding naar voren komen pak je op en vertaal je naar de benodigde acties. Ook de administratieve verwerking van plannen, de voortgangen en overleggen behoren tot jouw werkzaamheden. Je werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt, dit is dus een belangrijke taak in het geheel.


De locatie

Zandoogpad 4 maakt deel uit van De Carré, dit zijn vier aaneengeschakelde woningen. Binnen de Carré staat samenwerken en vertrouwen centraal. Er hangt een fijne, open sfeer en er is veel samenwerking tussen de collega's van de verschillende woningen. Binnen Zandoogpad 4 wordt er gewerkt met het behandelmodel Triple-C: Wij kijken niet alleen naar het gedrag, maar naar de vraag die erachter ligt. Wat wil de bewoner hiermee zeggen? Komen we ergens niet tegemoet aan zijn of haar behoeften? Hoe kunnen we kleine stapjes nemen om de kwaliteit van leven te vergroten? Hier zijn we continu zoekende naar met elkaar, we zijn volop in ontwikkeling en we hebben al vele mooie stappen mogen zetten! Wil jij je steentje bijdragen aan dit proces? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie en een rondleiding!


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • Een zorg gerelateerd MBO 4 diploma;
 • affiniteit met de gehandicaptenzorg en doet graag kennis op van autisme;
 • eigenschappen zoals een doener en stressbestendig;
 • flexibel beschikbaar, overdag, in de avonden en in de weekenden;
 • voldoende hoeveelheid zelfreflectie om jouw gedrag te kunnen reflecteren op het gedrag van de cliënten.
Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een contract van tussen de 24 en 36 uur per week verdeeld over 5 dagen;
 • aanstelling voor onbepaalde tijd met mogelijkheid om per direct te beginnen;
 • brutosalaris tussen €2.821 en €3.938 bij fulltime werken (Schaal 45 CAO GHZ);
 • eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • vergoeding voor reiskosten, sport, en een fiets;
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner, Sarah van Vliet in te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Stichting PSW

Voorzitter raad van toezicht PSW

Herten
0 - 36 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg