zoekt een

Begeleider LVB+

Functieomschrijving

Voor Waterkant 15 - 17 zijn wij op zoek naar een begeleider LVB+. Word jij onze krachtige verbinder? Het aantal uur bepalen we samen met jou in overleg.

De locatie

Waterkant 15 - 17 in Rosmalen is een geschakelde woongroep voor (jong)volwassen mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Deze locatie bevindt zich op het terrein De Binckhorst in Rosmalen. De negen cliënten die op Waterkant 15 wonen zijn bekend met complexe problematiek, waarbij de verstandelijke beperking samengaat met andere problematiek. We spreken bij deze cliënten van moeilijk verstaanbaar gedrag wat zich veelal uit in (verbale) agressie naar zichzelf, anderen en materialen. In hun vrije tijd gaan ze graag op pad. Samen met begeleiding en familie worden activiteiten ondernomen en neemt een groot deel cliënten deel aan activiteiten die worden georganiseerd door team Vrije Tijd.


Als Begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie één team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • Met een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3, ben je klaar om als begeleider aan de slag te gaan;
 • uitgerust met uitstekende communicatieve vaardigheden, schakel je moeiteloos tussen diverse ondersteuningsvragen en gesprekspartners;
 • geduld en uithoudingsvermogen zijn jouw troeven;
 • eigen verantwoordelijkheid en regie zijn jouw leidende principes, zowel voor de cliënt als voor jezelf;
 • reflectie op jouw handelen is een tweede natuur; altijd op zoek naar verbetering;
 • professioneel bouw je snel een vertrouwensband op met de cliënt, om dit later even professioneel af te bouwen;
 • Humor is een onmisbaar element dat je met je meebrengt.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Maak een keuze uit het gewenste aantal uren en wij regelen het contract;
 • verzekerd van een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • een brutosalaris tussen €2672,- en €3606,- als je fulltime werkt (Schaal 40 CAO GHZ);
 • ontvang een eindejaarsuitkering bovenop je salaris;
 • profiteer van vergoedingen voor reiskosten, sportactiviteiten en een fiets;
 • toegang tot een uitgebreid scala aan workshops en ondersteuning om je energiek en geïnspireerd te houden op het werk.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner Sarah van Vliet te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruiters bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Stichting PSW

Voorzitter raad van toezicht PSW

Herten
0 - 36 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg