zoekt een

Begeleider wonen en dagbesteding

Functieomschrijving

Voor Zandoogpad 8, op het terrein de Binckhorst in Rosmalen, zijn we op zoek naar een begeleider. Wil jij graag lange diensten werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

De locatie

Zandoogpad 8 maakt deel uit van een carré van woningen waar cliënten wonen met ernstig probleemgedrag. De cliënten zijn matig verstandelijk beperkt, redelijk zelfredzaam maar hebben wel jou als begeleider nodig om hun leven te kunnen leiden. We helpen bij het leven van alledag en helpen mee in de huishouding en tuin. We vieren de feestdagen en beleven de mooie dingen van ieder seizoen, dat vinden we belangrijk. Voor een aantal cliënten verzorgen we ook overdag de daginvulling. Hierdoor is het mogelijk om lange diensten te werken. 

Het is voor mensen met EVB+ vaak moeilijk om de wereld om zich heen te begrijpen en aan te geven wat zij voelen, ervaren en willen. Om zich veilig te voelen hebben zij een veilige omgeving nodig en jou als de betrouwbare ander. Het is aan jou om te ontdekken waar de behoefte van de bewoners ligt en dit te vertalen naar zinvolle activiteiten om zo de kwaliteit van hun bestaan te vergroten. Dit doe je door steeds af te tasten wat de cliënt kan en aankan op dat moment.

De functie

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie een team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • Minimaal een mbo-diploma niveau 3, bijvoorbeeld richting MMZ, Verpleegkunde of SPW
 • Bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Een methodische werkwijze, die past bij op maat gemaakte zorgplannen
 • Flexibel inzetbaar. Overdag, in de avonden en in de weekenden
 • Goede communicatieve eigenschappen en goed in samenwerken
 • Een doeners mentaliteit, je staat stevig in je schoenen en houdt van dynamiek 


Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een contract waarbij de uren worden afgestemd samen met jou
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een brutosalaris tussen €2.672 en €3.606 als je fulltime werkt (Schaal 40 CAO GHZ)
 • Een eindejaarsuitkering
 • Fiscaal voordeel met betrekking tot je reiskosten
 • Veel opleidings- en scholingsmogelijkheden via ons opleidingscentrum
 • Een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • Uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en inspiratie aan het werk te blijven


Solliciteren

We zien je sollicitatie graag tegemoet komen! Heb je vragen over de functie of wil je eerst een kop koffie komen drinken? Dan kan je terecht bij Maartje via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur