zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor Zandoogpad 5 op het terrein de Binckhorst zijn wij op zoek naar een Begeleider voor 24 tot 28 uur per week.

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie één team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.


De locatie

Op Zandoogpad 5 in Rosmalen wonen 10 volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking in een woning onderverdeeld in 3 woonvleugels. De cliënten hebben beschikking over een eigen appartement en maken daarnaast gebruik van een gezamenlijke woonruimte. Als begeleider krijg je op deze woning te maken met ernstige problematieken in gedrag en de daar bijhorende verschillende complexe zorgvragen, elke woonvleugel met zijn eigen expertise. Denk hierbij aan traumatische ervaringen, gedragsproblematiek naast ontwikkelingsstoornissen. Deze kunnen jou uitdagen om mee te bewegen en snel te kunnen schakelen in complexe casussen. Je streeft op deze woning naar herstel van vertrouwen door het brengen van passende zorg naast rust, sfeer en duidelijkheid. Het werken aan de relatie met de cliënt staat centraal.


Ons team staat bekend om een hechte en betrokken werksfeer waarbij je echt kan steunen, leunen en bouwen op je directe collega. Dit team zorgt voor een gemoedelijke werksfeer ondanks de complexe casussen die er afspelen. Ons team bestaat uit collega's die er allemaal voor elkaar zijn en individueel werken over de drie vleugels in lange diensten van 7 tot 10 uur. We werken met vroege en late diensten en ook in de weekenden. In het weekend is er een korte dienst van 5,5 uur.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerd diploma (agogisch of medisch) op minimaal mbo-niveau 3 behaald 
 • je spreekt en schrijft vloeiend de Nederlandse taal
 • je werkt gestructureerd en methodisch, dat past bij op maat gemaakte zorgplannen
 • je bent flexibel beschikbaar, doordeweeks en in de weekenden
 • je bent betrokken en bouwt graag een band op met onze cliënten
Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor 24 tot 28 uur per week
 • een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • een brutosalaris tussen €2.672 en €3.606 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner, Sarah van Vliet in te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime