zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Functieomschrijving

Voor Zandoogpad 8, op het terrein de Binckhorst in Rosmalen, zijn we op zoek naar een Persoonlijk Begeleider.  Maak jij graag lange diensten en wil je graag een combinatie van wonen en een gedeelte dagbesteding? Lees dan nu verder!


Zandoogpad 8 maakt deel uit van een carré van woningen waar cliënten wonen met ernstig probleemgedrag. De cliënten zijn matig verstandelijk beperkt, redelijk zelfredzaam maar hebben wel jou als begeleider nodig om hun leven te kunnen leiden. Wij als team helpen bij het leven van alledag en helpen mee in de huishouding en tuin. We vieren de feestdagen en beleven de mooie dingen van ieder seizoen, dat vinden we belangrijk. Voor een aantal cliënten verzorgen we ook overdag de daginvulling.

Het is voor mensen met EVB+ vaak moeilijk om de wereld om zich heen te begrijpen en aan te geven wat zij voelen, ervaren en willen. Om zich veilig te voelen hebben zij een veilige omgeving nodig en jou als de betrouwbare ander. Het is aan jou om te ontdekken waar de behoefte van de bewoners ligt en dit te vertalen naar zinvolle activiteiten om zo de kwaliteit van hun bestaan te vergroten. Dit doe je door steeds af te tasten wat de cliënt kan en aankan op dat moment.


Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega’s. Je zet de cliënten in hun kracht door te kijken wat iemand nog kan en wil leren.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • Minimaal een MBO-diploma niveau 4, bijvoorbeeld richting MMZ, Verpleegkunde of SPW
 • Bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Een methodische werkwijze, die past bij op maat gemaakte zorgplannen
 • Flexibel beschikbaar, overdag, in de avonden en in de weekenden
 • Communicatief sterk en goed in samenwerken
 • Een reflecterend vermogen, je houdt van dynamiek en denkt in mogelijkheden. 
Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een contract waarbij de uren worden afgestemd samen met jou
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid om lange diensten te werken 
 • Een brutosalaris tussen €2.821 en €3.938 als je fulltime werkt (Schaal 45 CAO GHZ)
 • Een eindejaarsuitkering
 • Fiscaal voordeel met betrekking tot je reiskosten
 • Veel opleidings- en scholingsmogelijkheden via ons opleidingscentrum
 • Een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • Uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en inspiratie aan het werk te blijven.


Solliciteren

We zien je sollicitatie graag tegemoet komen! Heb je vragen over de functie of wil je eerst een kop koffie komen drinken? Dan kan je terecht bij Maartje via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur