zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor de locatie Cingel 12 in Vught zoeken wij een begeleider voor 24 uur.

In de rol van begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van kleine momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf.


De locatie

Cingels 12 staat bekend als een gezellige en sfeervolle locatie binnen het zorgpark de Groote Cingels in Vught. In de woning wonen 8 cliënten. De leeftijd van de cliënten varieert van 37 tot 65 jaar. De cliënten hebben een intensieve begeleidingsvraag en naast hun matig verstandelijke beperking ook andere problematieken. Je gaat samen met je collega’s zorgen voor een fijne dag voor onze bewoners en blijft duidelijkheid en structuur bieden ook op de momenten waarop de cliënten niet zo lekker in hun vel zitten.

Het contact tussen het team (10 medewerkers) en cliënten is hecht en de gemoedelijke sfeer is van veraf aan te voelen. Ouders en/of familie zijn nauw betrokken en de samenwerking met hen is dan ook van groot belang. Daarnaast wordt er voortdurend samengewerkt met andere disciplines. We zetten voort wat goed gaat en vernieuwen waar nodig op visie, begeleidingsstijl en werkwijze zodat onze cliënten het gewone leven kunnen ervaren.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?

 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond

 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg

 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch

 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit

 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen


Wat hebben wij jou te bieden?

 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen

 • een brutosalaris tussen €2672 en €3606 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ)

 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ)

 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

 • opbouw van balans-uren

 • 8% vakantiegeld

 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis

 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets

 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct. Na je sollicitatie ontvang je per mail een link om een belafspraak in te plannen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kan je terecht bij onze Recruitment Partners via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur