zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Functieomschrijving

Voor Nienoordstede 8 zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 24 uur. De uren bepalen we in overleg.


Als persoonlijk begeleider bij Cello ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het zorgplan van een aantal cliënten. Samen met de cliënten, de naasten en andere professionals, kijk je naar wat wel kan. Je werkt samen naar doelen toe en stelt deze bij indien nodig. Je kan hierbij rekenen op steun en ondersteuning van je collega’s. Signalen die tijdens de begeleiding naar voren komen, pak je op en vertaal je naar de benodigde acties. Ook de administratieve verwerking van afspraken en voortgang behoren tot jouw werkzaamheden. Het streven van Cello is om de regie zoveel mogelijk in de handen van de cliënten te laten. We stimuleren hen om vaardigheden te ontwikkelen en betrekken het netwerk van de cliënten hier actief bij. We werken samen.


De locatie

In Den Bosch aan de Nienoordstede wonen 18 cliënten met een licht-, matig- en ernstig verstandelijke beperking. De woning bestaat uit drie woonlagen en deze woonlagen variëren per doelgroep. De cliënten hebben ondersteuningsvragen op het gebied van autisme, persoonlijke verzorging, sociale interactie, ontwikkeling in zelfstandig wonen en huiselijkheid. Overdag gaan de cliënten grotendeels naar werk of dagbesteding. In hun vrije tijd maken zij gebruik van het aanbod in de buurt of verzorgd door Cello. Familie en verwanten zijn nauw betrokken bij de zorg. De diensten zijn doordeweeks en in het weekend, zowel overdag als ‘s avonds. In de nacht is er een slaapwacht aanwezig in de woning. 


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
  • je hebt een zorggerelateerd diploma op mbo-niveau 4 voor persoonlijk begeleider
  • je hebt bij voorkeur ervaring met onze doelgroep opgedaan
  • je bent flexibel beschikbaar, overdag, in de avonden, in de nacht en in de weekenden
  • je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk

Wat hebben wij jou te bieden?
  • een contract van 20 tot 24 uur, de uren bepalen we in overleg
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • een brutosalaris tussen €2672 en €3606 (schaal 40 CAO GHZ) als je fulltime werkt als persoonlijk begeleider
  • een eindejaarsuitkering
  • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
  • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet. Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner Simone in te plannen. Kun je door drukte pas na een paar dagen een afspraak maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Onze Recruitment Partners zijn bereikbaar via recruitment@cello-zorg.nl of op 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure kan een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep. Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

A Zorg

Ambulant Begeleider - Flexibele uren

Eindhoven
8 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg