zoekt een

Begeleider Waterleidingstraat

Functieomschrijving

Voor Waterleidingstraat 2a en 2b in Rosmalen zijn we op zoek naar een begeleider voor 20-24 uur per week, meer uren zijn bespreekbaar.

In de rol van begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van kleine momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf.

De locatie

Bij Waterleidingstraat 2a en Waterleidingstraat 2b wonen dertien volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De woning is ingericht op sfeer en de behoefte van de cliënten. Groei en ontwikkeling staan centraal. We zorgen er met het team voor dat zowel cliënt als medewerker in zijn of haar kracht staat. De mobiliteit van de cliënten wordt steeds kwetsbaarder waardoor de zorg verandert. Hierdoor is geen een dag hetzelfde en vind je veel uitdagingen binnen de woning.


Op Waterleidingstraat 2a woont een ouder wordende groep van zes mannen. De gemiddelde leeftijd van de cliënten is 60 jaar. Bijkomende beperkingen zijn epilepsie, visuele en auditieve beperkingen en gedragsproblematiek. De cliënten vragen ondersteuning bij ADL en
professionele begeleiding op het gebied van ouder worden en verandering in gedrag. 
Er worden veel gevarieerde activiteiten aangeboden zoals: voetballen, sjoelen, puzzelen en muziek maken. Maar op een vrije avond vinden ze het heerlijk om zich thuis te vermaken in een luie stoel. De mannen van A maken graag een praatje met begeleiding en genieten van 1 op 1 aandacht. Daarnaast zoeken ze ook de huiselijkheid op met elkaar. 


Op Waterleidingstraat 2b wonen vier vrouwen en drie mannen met een ernstig tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De gemiddelde leeftijd is rond de 55 jaar. Bijkomende beperkingen zijn autisme, epilepsie, angelman syndroom, visuele en auditieve beperkingen. Begeleiding neemt de ADL van de meeste cliënten op deze woning geheel over. Drie cliënten zijn van een hoger niveau en worden door middel van een vast dagprogramma

begeleidt. Elke bewoner is uniek en er wordt per cliënt gekeken wat de behoefte en wensen zijn. Ook op deze woning worden veel activiteiten aangeboden. Denk hierbij aan belevingsgerichte activiteiten zoals: snoezelen, badderen en wandelen. Er wordt veel gebruik gemaakt van de snoezelkar, sfeerverlichten en muziek. 


Als begeleider start je de dag in de ochtend samen op met de woningassistent. De meeste cliënten maken gebruik van werk/dagbesteding buiten de woning op een passende manier en tijd. De De meeste zorg vindt in de ochtend en avond plaats. Je hoeft geen nachtdiensten te werken want vanaf 22.30 uur wordt de zorg geleverd door medewerkers van de nachtzorg met behulp van een uitluistersysteem. 

Je komt te werken in een open en enthousiast team van zowel jong en oud. Het team is goed op elkaar ingespeeld en er hangt een fijne sfeer. 

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • Een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3;
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg of je hebt er affiniteit mee;
 • je bent een initiatiefrijke collega die zelfstandig kan werken en voor wie samenwerking en communicatie vanzelfsprekend is;
 • nieuwsgierig naar welke methodes wij inzetten om de kwaliteit van de begeleiding te borgen en ben bereid deze eigen te maken;
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit;
 • Bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor minimaal 20 uur of het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen;
 • een brutosalaris tussen €2393,- en €3360,- per maand op basis van 36 uur (schaal 35 CAO GHZ);
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ);
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • opbouw van balans-uren;
 • 8% vakantiegeld;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis;
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets;
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner, Sarah van Vliet in te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

A Zorg

Ambulant Begeleider - Flexibele uren

Eindhoven
8 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg