zoekt een

Begeleider LVB+ in de wijk

Functieomschrijving

Voor Johannes Vermeerstraat zijn wij op zoek naar een begeleider. Het aantal uren zijn bespreekbaar.


Als begeleider EGP vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie een team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

De locatie

Op Johannes Vermeerstraat 21 t/m 27 te Vlijmen wonen 14 volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Bijkomende problematieken zijn ADHD, autisme, complex gedrag, verslaving en/of hechtingsproblematiek. De bewoners hebben moeite met het uiten van hun emoties op een positieve manier en kunnen hierin de grens opzoeken. Dit kan leiden tot verbale en fysieke uitingen. Dit vraagt van jou als begeleider dat jij dit goed weet te signaleren en te vertalen naar wat de cliënt nodig heeft. Je bewaakt hierin de grens van jou en de cliënt. De intentie is dat de cliënten naar hun werk/dagbesteding gaan en hierin ligt voor jou de uitdaging om hen te motiveren. Je werkt altijd samen met een collega op de locatie.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond
 • ervaring met de doelgroep LVB+ is een pré
 • je hebt de noodzakelijke kennis van autisme en bent bekend met gedragsproblematiek
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, slaapdiensten, weekenden en op feestdagen


Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur of het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2672 en €3606 (schaal 40 CAO GHZ) als je fulltime werkt als begeleider
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet. Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner Simone in te plannen. Kun je door drukte pas na een paar dagen een afspraak maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Onze Recruitment partners zijn bereikbaar via recruitment@cello-zorg.nl of op 088-3453022.

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur