zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor de locatie Koningsvaren 1 en 5 in Rosmalen zoeken wij een Begeleider voor 20 tot 24 uur per week.


In de rol van Begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf.


De locatie

Op Koningsvaren 1-5 in Rosmalen wonen 12 cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en een meervoudige complexe handicap zoals epilepsie, slechthorendheid, slechtziendheid en lichamelijke immobiliteit. Daarnaast wonen er cliënten met een ouder wordende en of geriatrische zorgvraag. Op Koningsvaren 5 ligt de nadruk met name op de begeleiding en ondersteun je bij de lichamelijke verzorging en de maaltijden. De cliënten communiceren voornamelijk non verbaal, af toe wordt dit ondersteunt door eenvoudig gesproken taal. Als begeleiding gebruik je concrete verwijzers in het moment. Gedurende een dienst werk je op één woning. Er zijn ochtend-, avond- en weekenddiensten.


"We zijn een team met een mooie mix wat betreft ervaring. Wij staan klaar voor de cliënt en zijn netwerk, maar zeker ook voor elkaar. Het werken op beide woningen maak het werk zeer afwisselend. Er is geen dag het zelfde." 

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en/of met verzorgende handelingen
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2338 en €3294 per maand op basis van 36 uur (schaal 35 CAO GHZ)
 • een vergoeding voor reiskosten, fitness en een fiets
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Heb je (eerst) nog een inhoudelijke vraag over deze locatie? Dan kan je terecht bij Renate van Zoest (Coördinerend begeleider) via rvanzoest@cello-zorg.nl of 06-11514759.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Actief Zorg

Coördinator Thuisondersteuning

Eindhoven
Anna Zorggroep

Opnamecoördinator

Geldrop
20 - 24 uur