Coördinerend Ambulant Begeleider WMO (HBO)

Zorgmed is op zoek naar een enthousiaste Coördinerend Ambulant Begeleider WMO.
Ben jij enthousiast, leergierig en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

DOELGROEP
Het Team Begeleiding biedt (gespecialiseerde) ambulante begeleiding aan zowel
kinderen als volwassenen met ASS, ADHD en/of andere psychiatrische problematiek
in de regio Zuidoost-Brabant.

WERKZAAMHEDEN
Bij het team ambulante begeleiding ga je voor een afwisselende baan. Je bent vooral werkzaam bij volwassenen in de thuissituatie, maar je kunt ook ingezet worden voor begeleiding aan kinderen en jongeren. Je hebt een vast aantal cliënten waarmee jij zelf je rooster samenstelt. Je werkt individueel en stemt goed af met verwijzers van gemeenten, andere zorgverleners en natuurlijk je collega’s. In sommige casussen draag je de zorg samen met een collega. Je bent aanspreekpunt voor familie en mantelzorgers en zorgt ervoor dat de geleverde zorg binnen de financiële kaders van de afgegeven indicatie past.

WERKPLANNING
Rond 9 uur in de ochtend start je dag bij de eerste cliënt. Jij zorgt ervoor dat je, aan de hand van de opgestelde doelen, aan de slag gaat met de cliënt. Je zorgt ervoor dat de cliënt zolang mogelijk de regie over zijn/haar eigen leven blijft behouden. Je stuurt aan, kijkt mee en begeleid. Rond 17:30 uur sluit je de dag af. Je werkt minimaal één avond in de week.

TEAM
Je werkt samen in een team bestaande uit MBO en HBO’ers. Het is een betrokken team met veel kennis. Iedereen staat graag voor elkaar klaar. We streven naar korte lijnen en persoonlijk contact met elkaar. We vinden het leuk af en toe samen iets gezelligs te ondernemen.

BIJDRAGEN AAN KWALITEIT
Binnen ons team is er de mogelijkheid om je bij te scholen en jezelf te ontwikkelen. We kijken graag mee naar de mogelijkheden. Omdat we een middelgrote organisatie zijn is het mogelijk de verantwoordelijkheid over taken te krijgen zoals stagiaire begeleiding, een bijdrage leveren aan onze wijkplaats, of een specialisatie in te zetten en uit te breiden. Wij horen heel graag je ideeën hierover.
 
WAT BRENG JE MEE?
 Je herkent je in onze kernwaarden. Luisteren, eerlijkheid en duidelijkheid vinden wij belangrijk, naast het hebben van een kritische houding en het goed kunnen samenwerken en communiceren. Je straalt rust en vertrouwen uit en je houdt van je werk. De voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Voldoe je daarnaast aan onderstaande eisen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou.

 • In het bezit van relevante HBO diploma
 • Ervaring in de ambulante begeleiding
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep
 • Je bent zelfstandig en kunt goed organiseren.
 • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs
 • Woonachtig in (de nabije omgeving van) Eindhoven

WAAROM KIEZEN VOOR ZORGMED?
 Wij bieden een gezellig team met veel kennis. Onze ervaring is dat mensen graag bij ons werken omdat we een zorgorganisatie zijn met weinig hiërarchie. Opvallend is de grote aandacht voor elkaar. Wij verzorgen bijscholingen in kennis en vaardigheden. Eens per maand is er een teamoverleg en neem je deel aan intervisie en casuïstiek overleg.

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Bijscholingen in kennis en vaardigheden
 • Salaris conform de CAO VVT (FWG 45) met 8% vakantiegeld
 • Deelname pensioenfonds PFZW
 • Een werkgever die veel aandacht besteed aan vitaal en gezond leven en werken
 • Een team van enthousiaste collega’s
Webclip afbeelding

Contact

Petri Verhees
Hoofd afdeling Team Ambulante Begeleiding
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mare Bijzondere Zorg

Ambulant begeleider Familieondersteuning

Kerkdriel
In overleg
Compartijn

Persoonlijk Begeleider

Weert
28 - 32 uur