Zorgcoördinator PACE – Samen voor Multi (Eindhoven, 24-36 uur)

Ben jij de jeugdzorgprofessional die graag aan de slag gaat in een coördinerende rol binnen de jeugdhulpverlening? Wil jij je inzetten voor een optimaal verloop van specialistische jeugdhulp trajecten, waarbij een beroep wordt gedaan op jouw expertise en waarmee je anderen ontzorgt? Combinatie Jeugdzorg maakt graag kennis met jou!

PACE – Samen voor Multi

‘PACE – Samen voor Multi’ is een specialistisch samenwerkingsverband van Pactum, Amarant, Combinatie Jeugdzorg en GGzE. PACE biedt integrale maatwerktrajecten voor kinderen, jongeren en hun gezinnen met een complexe hulpvraag. De deelnemende gemeenten aan Multi zijn Best, Cranendonck, Eindhoven, Heeze-Leende, Oirschot en Valkenswaard. Je bent werkzaam voor PACE, maar in dienst van Combinatie Jeugdzorg. Ons werkgebied is Zuidoost-Brabant en je standplaats is Eindhoven.

 


Jouw rol

Als zorgcoördinator PACE coördineer jij het gehele zorgproces rondom een casus. Je voert zelf de zorg niet uit. Dit doe je voor alle aangesloten organisaties. Via de gemeente komt een aanmelding direct bij jou binnen. Jij pakt deze op of verwijst door. Vervolgens voer jij casusgesprekken en stel jij een verklarende analyse op. Jij brengt alle informatie samen in één hulpverleningsplan namens de betrokken organisaties. Daarnaast organiseer je als voorzitter evaluatiemomenten waar gezinnen en alle betrokken hulpverleners bij aansluiten. Door jouw ervaring ben je in staat om tijdens evaluaties mee te denken en een adequate inschatting te maken van benodigde (aanpassing in) zorg.

Gedurende het traject ben jij het eerste aanspreekpunt voor gezinnen voor de coördinatie van de zorg, waarmee je hen werk uit handen neemt. Daarnaast onderhoud je contacten met gemeenten, ketenpartners en zorgaanbieders. De gemeente stelt een budget beschikbaar en samen met de zorgadministratie bewaak jij dit budget nauwkeurig en stuur jij bij waar nodig.


Hoe jij de kracht van de combinatie versterkt

Als zorgcoördinator lever je in het belang van de cliënt een waardevolle, actieve bijdrage aan versterking van de onderlinge samenwerking en ontzorging. Jouw alerte houding en creativiteit komen in deze rol goed van pas. Anderen kunnen vertrouwen op jouw daadkrachtige en zorgvuldige aanpak waarmee je de voortgang van het hulpverleningstraject bewaakt. Binnen PACE ben jij de verbindende factor en voor gezinnen een belangrijk steunpunt. Bij veranderende omstandigheden bewaar jij de rust en het overzicht en onderscheid je hoofd- en bijzaken.

In deze nieuwe rol krijg jij de kans om proactief mee te denken om deze functie vorm te geven. Er liggen vele kansen tot doorontwikkeling en met jouw frisse blik lever jij een actieve bijdrage aan PACE. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan vorm jij een krachtige combinatie met ons. Maar, om deze functie daadwerkelijk uit te kunnen voeren, verwachten we nog wel het volgende van je:

 • een afgeronde opleiding op universitair niveau zoals psychologie of pedagogische wetenschappen.
 • een SKJ/BIG registratie.
 • ervaring met het opstellen van een verklarende analyse.
 • kennis van de sociale kaart.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Hoe wij de kracht van de Combinatie versterken

 • Een goed salaris conform de cao jeugdzorg. Schaal 11 met een minimum van € 3.786,- en een maximum van € 5.722,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Per 1 juli a.s. vindt er een stijging plaats van 1,25%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag.
 • Een laptop en iPhone.
 • Investering in jouw persoonlijke groei.
 • Een goede balans tussen werk en privé. Daarom krijg je van ons de ruimte om in overleg je werktijden/-dagen flexibel in te richten en hybride te werken.
 • Een uitstekende pensioenverzekering van Zorg & Welzijn.
 • Een thuiswerkregeling en -vergoeding.
 • Een lekkere en gezonde aanvulling op je lunch zoals verse salades en soep.
 • Een vergoeding van je reiskosten en het gebruik van een fietsplan.

 

Onze kracht zit ‘m in de combinatie

Als je op zoek bent naar een prettige en uitdagende werksfeer binnen een complexe omgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden en veel ruimte voor jouw inbreng, dan moet je zeker bij Combinatie Jeugdzorg zijn. Samen werken wij aan oplossingen waaraan iedereen een bijdrage levert en die een stevige basis vormen om samen op voort te borduren. Wij leren graag met en van elkaar. Hierbij kun je rekenen op ervaring, ondersteuning en coaching van jouw collega’s.

 

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via deze link! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

 


Wacht niet te lang
We sluiten deze vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern uit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Ons sollicitatieproces lees je hier

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel/app gerust met Naomi van den Akker, recruiter via 06 2073 8527 of mail naar vacatures@combinatiejeugdzorg.nl.

 


Meer over Combinatie Jeugdzorg
Elk kind een thuis & toekomst. Dat is de missie van Combinatie Jeugdzorg. Een missie waar we trots op zijn! Als specialist in jeugd- en opvoedhulp helpen we gezinnen met hun complexe vragen over opvoeden en opgroeien. Thuis of op een van onze locaties. Tijdens de behandeling betrekken we het volledige gezin en de omgeving in het veranderingsproces. Dat is de beste manier om samen een passende oplossing te vinden voor de hulpvraag van het gezin. Zo zorgen we dat ouders hun kinderen vol zelfvertrouwen een veilige omgeving kunnen bieden, waarin ze zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur
impegno

Orthopedagoog-generalist

Eindhoven
20 - 24 uur