zoekt een

Verzorgende IG (NAH)

Werk je graag met en tussen de mensen? Help jij graag met de best mogelijke zorg?.

Dan is dit iets voor jou!
Thebe locatie Elisabeth in Goirle is op zoek naar een Verzorgende IG voor 4 tot 24 uur per week. Als verzorgende IG bied je warme en persoonlijke zorg aan de bewoners van ons woonzorgcentrum. Je helpt zo veel mogelijk om zijn of haar eigen leven te leiden en stimuleert zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat doe je niet alleen, samen met je team lever je een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Afdeling Geeracker B
De afdeling is gericht op structuur bieden aan de bewoners. Toch ziet geen dag er hetzelfde uit op Geeracker B. Een jas dichtritsen, looptraining op de gang, een ruzie tussen twee bewoners sussen, tot verpleegtechnische handelingen aan bed aan toe; het is slechts een greep uit je dagelijkse takenpakket. Op Geeracker B is het geen ziekenhuis en hechten wij veel waarde aan de huiselijke sfeer. Zo is er een gezamenlijke huiskamer voor de maaltijden en koffiemomenten, en worden hier regelmatig gezellige samenkomsten georganiseerd.

Het verschil maken, daar draait het om in jouw dagelijkse rol als zorg professional op Geeracker B. op de afdeling wonen 13 bewoners met NAH, elk in hun eigen appartement. Achter de ene voordeur maak je een uitgebreid praatje met de bewoner, bij het volgende appartement houd je het kort en geef je instructies. Dit vraagt om een goed invoelingsvermogen en continu kunnen schakelen in je manier van communiceren.

Jouw werkdag
Vanochtend heerst er het woonzorgcentrum nog rust. Je hebt vroege dienst en helpt vandaag bij het klaarmaken van het ontbijt, assisteert bewoners bij het wassen en aankleden en deelt medicijnen uit. Samen met collega’s, familie en vrijwilligers weet je een veilige omgeving te creëren. De dagelijkse bezigheden geef je vorm samen met de bewoners. Met de juiste zorgverlening zorg jij ervoor dat zij worden gestimuleerd in hun zelfstandigheid. Bij meneer Aarts bied je een luisterend oor, mevrouw Jansen heeft al maanden last van een complexe beenwond die jij verzorgt en einde van je dienst werk je alle dossier bij. Nog even een telefoontje naar de dochter van de nieuwe bewoner om haar bij te praten en je dienst zit er alweer bijna op. Elke dag brengt bijzondere situaties waar jij op in weet te springen. Ja, als verzorgende IG hebt veel contacten en afwisselende taken waarin je veel voor mensen kunt betekenen. Dat maakt werken bij Thebe zo prettig.

‘Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het woonzorgcentrum. Je werkt in een zelfsturend team, de zelfstandigheid en de ruimte die je daarbij krijgt maken je baan aantrekkelijk.’Over jou
 • Je bent betrokken met een warm hart en staat klaar om anderen te helpen;
 • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken;
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg;
 • Jij geeft aan hoeveel uur je wilt werken, wij kijken of we dit passend kunnen maken;
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG je hebt affiniteit met de doelgroep NAH. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Esther van Rooij (Coördinator Zorgteams) telnr. 06-47 96 58 08.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur