zoekt een

MBO Verpleegkundige

Werk je graag met en tussen de mensen? Kun jij je goed inleven in de zorgbehoefte van bewoners?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe locatie Elisabeth in Goirle is op zoek naar een MBO-verpleegkundige voor 4 tot 24 uur per week. Als verpleegkundige ben je onmisbaar in onze zorg en dienstverlening. Jij bent de spil en haalt energie uit persoonsgerichte zorg, waarbij je zelfstandigheid en zelfredzaamheid stimuleert. Wat je werk als verpleegkundige extra leuk maakt, is het begeleiden en coachen van zowel bewoners als collega’s. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg.

Afdeling Geeracker B
De afdeling is gericht op structuur bieden aan de bewoners. Toch ziet geen dag er hetzelfde uit op Geeracker B. Een jas dichtritsen, looptraining op de gang, een ruzie tussen twee bewoners sussen, tot verpleegtechnische handelingen aan bed aan toe; het is slechts een greep uit je dagelijkse takenpakket. Op Geeracker B is het geen ziekenhuis en hechten wij veel waarde aan de huiselijke sfeer. Zo is er een gezamenlijke huiskamer voor de maaltijden en koffiemomenten, en worden hier regelmatig gezellige samenkomsten georganiseerd.

Het verschil maken, daar draait het om in jouw dagelijkse rol als zorg professional op Geeracker B. op de afdeling wonen 13 bewoners met NAH, elk in hun eigen appartement. Achter de ene voordeur maak je een uitgebreid praatje met de bewoner, bij het volgende appartement houd je het kort en geef je instructies. Dit vraagt om een goed invoelingsvermogen en continu kunnen schakelen in je manier van communiceren.

Over jou
 • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken;
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg;
 • Nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg zie je vooral als uitdaging;
 • Jij geeft aan hoeveel uur je wilt werken, wij kijken of we dit passend kunnen maken;
 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo niveau 4;
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.174,50 - max. € 3.848.27. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Esther van Rooij (Coördinator Zorgteams) telnr. 06-47 96 58 08.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Leerling MBO Verpleegkunde niveau 4

Eindhoven
In overleg
Joris Zorg

Verpleegkundige - Vestakker

Oost West en Middelbeers
In overleg