zoekt een

Begeleider verzorging

"Wil jij helpen op jouw manier? Ben je op zoek naar een werkplek die iedere dag anders is? Vertaal jij als begeleider de zorgvraag van onze cliënten?"

Waar ga je werken?
Als begeleider ga je werken op een woongroep waar wij 24-uurs zorg aanbieden. Alle cliënten hebben een matige tot ernstige meervoudige beperking. Er wonen cliënten met lichamelijke beperkingen en onder andere autisme. De zorgvraag van de bewoners is hoog. Veel cliënten zitten in een rolstoel en hebben hulp nodig bij de ADL. Er is sprake van een duidelijk dagprogramma voor alle cliënten. De cliënten vormen samen een gezellige groep die met elkaar gesprekjes hebben en plezier ervaren. Wel is het belangrijk om dit soms te begeleiden en/sturen om conflicten te voorkomen of op te lossen.

Er is een grote mate van ondersteuningsbehoefte. Het merendeel van de cliënten heeft een grote vraag in de verzorging, maar heeft daarnaast ook uitdaging en stimulatie nodig in hun sociaal en cognitief functioneren. Accent ligt op het behouden van vaardigheden en zelfredzaamheid.

Wie ga je helpen?
Iedere werkdag is anders en heeft haar eigen dynamiek, met mooie momenten. De cliënten vormen samen een gezellige groep met gesprekken met elkaar hebben en plezier kunnen ervaren. Wel is het belangrijk om dit goed te begeleiden en bij te sturen om conflicten te voorkomen of op te lossen.

Als begeleider vertaal je de vastgestelde vraag en doelen van de cliënt naar de zorgvraag. Je draagt bij aan de dagelijkse bezigheden op de locatie en ondersteunt de cliënten. Van intensieve, lichamelijke verzorging (ADL) en ondersteuning bij de maaltijd tot het bedenken van activiteiten om structuur aan de dag te geven. Samen met je collega’s creëer je een plezierige, veilige en betrouwbare omgeving waarin de cliënten worden ondersteund om het beste uit zichzelf te halen. In hun tempo weet jij van kleine dingen een belevenis te maken. Voor én met de cliënten creëer jij momenten van geluk.

Hoe ga je helpen?
Je bent een zorgtopper! Je weet wat je kwaliteiten zijn die passen bij de zorgvraag van de cliënten: rust, duidelijkheid en betrokken.

Jij begrijpt hun signalen en past de begeleiding daarop aan. Jij kan je goed inleven in de cliënten en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de cliënten. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Door "helpen op jouw manier" willen we graag aan jou laten zien dat welke kwaliteit je ook hebt, je bij ons welkom bent. Help jij juist door duidelijkheid en voorspelbaarheid waardoor de cliënten zich veilig voelen? Of doe je veel vanuit je gevoel en kun je daardoor aanvoelen waar de angst zit van de cliënt en hem zo een veilig gevoel geven? Wij als collega's helpen elkaar ook. Door eerlijk te zijn, door elkaar aan te spreken en door samen lol te hebben in het werk. Want nee, het is natuurlijk niet altijd leuk en makkelijk, maar samen doen we het voor onze cliënten die onze zorg zo hard nodig hebben!

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2182 euro en 3360 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Begeleider verzorging?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur