ANIOS MDL

32 uur
‘s-Hertogenbosch

Waar ga je werken?
In totaal beschikt de afdeling MDL over 24 bedden. De vakgroep MDL bestaat uit 11 MDL-artsen en 8 arts-assistenten. Tevens leiden we coassistenten op. Er is een prettige sfeer in het ziekenhuis en overleg vindt laagdrempelig plaats.

Wat ga je doen?
Je geeft medische zorg aan patiënten op zowel de verpleegafdeling als op de SEH in dag- avond- en weekenddiensten. Je stelt een behandelplan op en zorgt voor de uitvoering daarvan. Je informeert de patiënt en familie over de aard van de aandoening en overlegt met je supervisor. Je rapporteert aan de huisarts. Je sluit aan bij de groep AIOS v.w.b. scholing en ontwikkeling van deskundigheid.

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een enthousiaste arts assistent met interesse in de MDL. Je bent in het bezit van een diploma geneeskunde en geldige BIG-registratie. Je bent in staat om helder en duidelijk te communiceren, je bent flexibel in een veranderende omgeving en kunt samenwerken met diverse disciplines.

Wat bieden wij jou?
  • Een jaarcontract voor 32 uur per week;
  • Inschaling in FWG 65 conform CAO ziekenhuizen tussen de € 4.457, - en € 6.716, - (op basis van 36u per week);
  • Een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer of;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
  • Een uitdagende en leerzame functie met mogelijkheden tot zelfontplooiing en desgewenst ondersteuning bij een volgende stap in je carrière;
  • Een samenwerking met betrokken, flexibele en positieve collega’s van verschillende disciplines bij wie een sterk ‘wij-gevoel’ heerst. Samen zijn we tot veel in staat.

Interesse in deze vacature?
Wij gaan graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dr. Bob Scheffer, MDL-arts - opleider MDL, op telefoonnummer 073-5533731 of per mail b.scheffer@jbz.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment op telefoonnummer 073-553 8675.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg