zoekt een

Basisarts / ANIOS regio Uden | 28 -36 uur

Ben jij basisarts en op zoek naar een baan als ANIOS in de ouderenzorg? Laat dan nu jouw gegevens achter door een klik op de sollicitatieknop. In Uden maken we graag eens kennis met jou!!

Wat ga je doen?
Ouderenzorg is een boeiend specialisme, waarin je jouw kennis en ervaring breed kunt toepassen. Onder de deskundige begeleiding van de specialist ouderengeneeskunde, ga je ervaring opdoen in diverse onderdelen van het vakgebied. Geriatrische revalidatie, chronische zorg en palliatieve zorg: afhankelijk van jouw interesses kun je ontzettend veel leren.
Je houdt je onder andere bezig met:
  • de dagelijkse medische zorg aan de bewoners van onze locaties;
  • artsenvisites met de verpleging en verzorging, opnames van nieuwe cliënten en MDO’s met families, zorg en behandelaren;
  • bereikbaarheidsdiensten overdag voor de medische vakgroep voor spoedvragen;
  • ANW-diensten onder supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde.

Hier ga je werken
De regionale medische vakgroep in regio Uden bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, een physician assistant en een aantal basisartsen. Het medisch secretariaat is de steun en toeverlaat van de medische vakgroep. De artsen werken nauw samen met gespecialiseerd verpleegkundigen, zoals in de ketenzorg rond NAH, Parkinson en dementie.

Er is een goede samenwerking in de eerste en tweede lijn. Het Regionaal Verpleegkundig Team verzorgt de triage tijdens avonden, nachten en weekenden. Dat vermindert het aantal keren dat je als arts daadwerkelijk in actie moet komen tijdens een ANW-dienst.

Wat bieden wij jou?
Jij krijgt een tijdelijk dienstverband en een salaris van minimaal € 4.726,- en maximaal € 6.583,- bruto per maand, bij 36 uur. Daarnaast krijg je:
  • een baan waar je als ANIOS dagelijks tijd voor overleg en werkbegeleiding krijgt. En waar de samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde en de physician assistant op basis van gelijkwaardigheid wordt vormgegeven;
  • ruimte voor extra leermomenten in de vorm van FTO, refereren en intervisie met collega- ANIOS/AIOS;
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);
  • korting op het leasen van een auto o.b.v. Private Lease.
  • meerkeuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop- en fietsregeling.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (FWG 65).

Wie ben jij?
Jij hebt een (bijna) afgeronde opleiding Geneeskunde en affiniteit met ouderen. Verder:

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Solliciteer direct!

Wil je liever eerst even contact? Bel dan met onze recruiter Marloe Hamers, 06-16135840 of neem contact op met specialist ouderengeneeskunde Hanneke van Dommelen , hanneke.vandommelen@brabantzorg.eu.

We maken graag kennis met je!

#LI-RA1

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg