zoekt een

Anesthesiemedewerker

Wat ga je doen
Als anesthesiemedewerker werk je op het operatiekamercomplex van Maasziekenhuis Pantein. Het operatiekamercomplex ligt op de 2 etage van het ziekenhuis en bestaat uit 5 lichte operatiekamers, met (in)direct daglicht, 2 poliklinische behandelkamers, verkoeverkamer, receptie en sterilisatieafdeling. Er worden ingrepen verricht door algemene chirurgie, orthopedie, gynaecologie, urologie, oogheelkunde en KNO. Je werkt als anesthesiemedewerker bij Pantein in een klein hecht team met verschillende specialismen in een nauwe samenwerking met een fijne werksfeer. Er zijn korte lijnen en persoonlijk contact met artsen en andere specialisten. Door de nauwe samenwerking met Radboudumc en Sint Maartenskliniek verlenen we o.a. kinderorthopedie en zeer diverse zorg passende bij een algemeen ziekenhuis.

Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 55 van cao Ziekenhuizen (minimaal € 3434,- / maximaal € 4842,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). In juni 2024 volgt er een cao salarisverhoging van 5%.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
 • Diploma anesthesiemedewerker;
 • Je houdt van samenwerken en afwisselende werkzaamheden;
 • Je denkt vanuit kansen en mogelijkheden;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 55 van cao Ziekenhuizen (minimaal € 3434,- / maximaal € 4842,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). In juni 2024 volgt er een cao salarisverhoging van 5%.
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Arbeidsvoorwaarden passend bij een krappe arbeidsmarkt;
 • Een baan in een veelzijdige organisatie;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
31/05/2024

Meer weten?
We hebben ruimte voor meerdere kandidaten en we gaan graag met je in gesprek over het aantal te werken uren en de mogelijkheden bij Pantein.

Heb je vragen of wil je graag een dagdeel meelopen, neem dan contact op met: Mieke van de Sande, Teammanager OK via telefoonnummer 0485-846151. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Mayke van Elk, Recruiter per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-34390508.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld (#1073832).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Mayke van Elk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige neurologie

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Home Instead Midden-Brabant

Klant Coördinator Thuiszorg

Tilburg
32 - 36 uur