zoekt een

Obstetrie en neonatologie verpleegkundigen: weekend- en nachtdiensten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste obstetrie en neonatologie verpleegkundigen voor weekend- en nachtdiensten. Je gaat zorgdragen voor zwangere vrouwen, of ze nu ter controle komen of zijn opgenomen op de afdeling. Je biedt ondersteuning tijdens bevallingen en zorgt voor moeder en kind na de bevalling.

Hoe ziet je dag eruit?
Je begint de dag samen met je collega's van verschillende specialismen. Je stemt prioriteiten af en biedt waar nodig ondersteuning. Of je nu zorgt voor een gynaecologische patiënt die een operatie ondergaat, een zwangere patiënt die ter controle komt, of een kindje dat extra zorg nodig heeft op onze neonatologieafdeling…. Elke dienst biedt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om het verschil te maken.

Wat kun je verwachten?
 • Veel inspraak in je eigen rooster:
  Bij ons kun je jouw rooster zelfstandig samenstellen, waardoor je flexibiliteit hebt in het plannen van je weekend- en nachtdiensten.
 • Een diverse werkomgeving:
  Onze afdeling beschikt over gezinssuites, klinische bedden voor kinderen van 0 tot 18 jaar, dagbehandelingsplaatsen, couveuseplaatsen en gynaecologische bedden.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling:
  We investeren continu in de ontwikkeling van ons team, met mogelijkheden voor training en groei.

Wat breng je mee?
 • Enthousiasme en initiatief: Als obstetrie of neonatologie verpleegkundige ben je assertief en zoek je naar kansen om bij te dragen aan ons team.
 • Affiniteit met geboorte- en kindzorg: Je bent gepassioneerd over het bieden van zorg aan zwangere vrouwen, pasgeborenen en hun ouders.
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid: Je kunt omgaan met wisselende druk en houdt het hoofd koel, zelfs tijdens drukke momenten.
 • Diploma en registratie: Je hebt een diploma verpleegkundige op MBO-4 of HBO-niveau en een geldige BIG-registratie. Je bent uiteraard gediplomeerd obstetrie of neonatologie verpleegkundige.

Ben je buiten Nederland (bijvoorbeeld België) opgeleid als neonatologie verpleegkundige dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden, ook als het gaat om zaken die geregeld moeten worden m.b.t. de BIG-registratie.

Wat bieden wij je?
 • Een uitdagende baan op flexibele basis. Het aantal uren bepalen we graag in overleg met jou.
 • De uren bespreken we graag in overleg met jou.
 • ·Wij bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd aan.
 • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 50 (€3.047 - €4.324 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
 • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danielle Cremers, afdelingshoofd, telefoon 06-21473598 óf Inge van Eerd/ Dani Rongen, teamcoördinatoren, telefoon 040-2864580.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, Corporate Recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Danielle.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

High Care Neonatologie (HCN) verpleegkundige in de nacht - ...

Eindhoven
24 - 36 uur
Home Instead Midden-Brabant

Klant Coördinator Thuiszorg

Tilburg
32 - 36 uur