zoekt een

Echoscopist (ZZP)

Onze nieuwe (ETSEO/TTSEO) Echoscopist is een expert in zijn/haar vak. Daarnaast ben je opgeleid tot het uitvoeren van gynaecologische echo's.

Wij zijn Star-shl en wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de regio Den Haag, voor verschillende verloskundig praktijken. Het aantal uren (minimaal 8 uur per week) is in overleg, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Ook als ZZP'er of gynaecoloog in opleiding ben je van harte uitgenodigd om te reageren!

Je wordt onderdeel van een team echoscopisten. Dit team kenmerkt zich door zelfstandigheid, ambitie en professionaliteit. Het is een informeel en hecht team wat altijd voor elkaar klaar staat. Je wordt aangestuurd door onze teamleiding Prenataal Centrum. Het Prenataal Centrum kenmerkt zich als een professionele organisatie waar wordt gewerkt met nieuwe hoogwaardige apparatuur. Tevens vinden wij het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen als professional en daarom ondersteunen wij graag opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Op verschillende eigen locaties (verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland) voeren wij echoscopisch onderzoek uit waar wij zwangeren ontvangen en waar andere onderzoeken van onze organisatie worden uitgevoerd. Ook werken we samen met verloskundigenpraktijken, waar we op die locaties echospreekuren verzorgen.

Onze ideale nieuwe collega:
  • Je bent gecertificeerd voor het verrichten van SEO’s en gynaecologische echo's. Ervaring met het werken met Astraia is een pré, geen must.
  • Je hebt de mogelijkheid en bevoegdheid tot het uitvoeren van het eerste trimester SEO (een pré, geen must).
  • Straalt rust uit en weet onze patiënt gerust te stellen en de juiste voorlichting en instructie te geven over het betreffende onderzoek.
  • Weet zich goed staande te houden in stressvolle situaties en daarbij accuraat te blijven.
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Beoordeelt echobeelden zelfstandig en adviseert de aanvrager te verwijzen voor verder onderzoek indien nodig. Maakt tevens zelfstandig een verslag voor de verwijzer.
  • Werkt zeer zelfstandig maar zoekt collega’s op wanneer nodig.
  • Beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Is bovenal een top collega en ambassadeur van onze kernwaarden; hartelijk, samen en toonaangevend.

Dit is Star-shl:
Star-shl is een professionele organisatie en toonaangevend op het gebied van medische- en laboratoriumdiagnostiek in Zuidwest-Nederland. Elke dag werken ruim 1300 medewerkers aan betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. We hebben het grootste en modernste laboratorium van Nederland waar we onderzoeken doen op het gebied van klinische chemie, medische microbiologie en pathologie. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan bloedafname locaties en een breed portfolio aan onderzoeken en ondersteunende diensten.

Ben je nieuwsgierig check onze website: www.star-shl.nl

Wij bieden jou
Een vaste baan bij een gecertificeerd echocentrum waar professionaliteit moeiteloos samengaat met een persoonlijke beleving voor de zwangere. Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, zoals salaris conform fwg 55 (€ 3270,- tot € 4611,- per maand)In mei ontvang je 8,33% vakantiegeld en in december 8,33% eindejaarsuitkering. Ook bieden we opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat jij kunt groeien als professional. Zo hebben we een elektronische leeromgeving met tal van e-learning modules van GoodHabitz. Wij werken van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 u en 17:00 u en er zijn mogelijkheden om in de avond of op zaterdag te werken.

Interesse om onze nieuwe echoscopist te worden, je bent hartelijk welkom! Reageer via onze website middels een motivatie en je CV. Neem bij vragen contact op met onze teamleider Wendy Rommers, via w.rommers@star-shl.nl.

Eventuele aanstelling bij Star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Recente vacatures

Jeroen Bosch Huisartsen

Allround POH-S Huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg
Parttime
Amarant

Cognitief Trainer

Breda
16 - 20 uur
PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

POH Somatiek , huisartsenpraktijk ’t Seuverick te Oisterwijk

Oisterwijk
8 - 12 uur