zoekt een

MBO Verpleegkundige in de wijk

Wil jij als MBO verpleegkundige een betekenisvolle rol vervullen in de thuiszorg, waarbij je een directe impact hebt op het leven van cliënten in de prachtige dorpen rondom Breda? Dan ben jij degene die wij zoeken voor ons hechte team van Wagenberg/Terheijden.

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een MBO verpleegkundige voor gemiddeld 20 t/m 28 uur per week voor ons team. In deze rol krijg je de kans om zelfstandig te werken, waarbij persoonsgerichte zorg centraal staat. Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor je cliënten, maar ook een belangrijke schakel in het behouden van hun zelfstandigheid in hun eigen vertrouwde omgeving. Jouw talent zetten we in op zinvolle zorg. Dat is de WAUW van Thebe!

Je bent hét aanspreekpunt en durft zelfstandig te handelen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze zorg in de wijk.

Als wijkverpleegkundige in ons team ben je werkzaam in de schilderachtige dorpen Wagenberg, Terheijden, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Zevenbergschen Hoek. Je krijgt te maken met een gevarieerd werkgebied.

Jouw werkdag
In ons team hanteren we flexibele diensten van minimaal 5 uur, met verschillende mogelijkheden om je werktijden af te stemmen op jouw behoeften. Door de diversiteit aan cliënten in ons zorggebied, bieden we een afwisselende werkomgeving waarbij je regelmatig te maken krijgt met complexe verpleegtechnische handelingen, inclusief gespecialiseerde zorg zoals palliatieve en wondzorg.

‘Het verbinden van mensen: cliënten, collega’s, het netwerk en vrijwilligers, is het leukste aan mijn werk als wijkverpleegkundige. Bij Thebe krijg je als medewerker veel ruimte. Je kunt er je eigen touch aan geven en dat geeft net dat extraatje waardoor de kwaliteit van zorg omhooggaat.’
Angelique is wijkverpleegkundige en werkt al bijna 15 jaar als bij ThebeOver jou
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Je bent beschikbaar voor 20 t/m 28 uur per week.
 • Je bent flexibel en houdt van afwisseling.
 • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4.
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.695,33 - max. € 3.848.27. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Solliciteer nu en word onderdeel van ons team bij Thebe, waar jouw zorg van onschatbare waarde is voor onze cliënten en de gemeenschappen die we dienen.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Anita Vos, Samira van der Hoeven of Aafje van de Velde, via telnr. 088-1173216

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures