Flex (assistent) begeleider / verpleegkundige vakantieperiode

Wat je gaat doen
Door aan de slag te gaan als vakantiekracht bij Reinier van Arkel kun je ervaring opdoen op de plekken waar je nieuwsgierig naar bent.

Een baan als begeleider bij Reinier van Arkel betekent een baan waarin je nooit uitgeleerd bent, je werkzaamheden zijn divers. Je begeleidt cliënten bij hun algemene dagelijkse (huis)taken, zoals persoonlijke verzorging en eten en drinken. Een stabiele basis en structuur: dat is wat jij cliënten biedt. Daarbij speel je in op hun persoonlijke behoeften.

Als verpleegkundige bij Reinier van Arkel zijn je werkzaamheden divers.
Samen met de cliënt en jouw collega’s coördineer je – in een multidisciplinair team – de zoektocht in het herstelproces. Geen dag is hetzelfde! Je coördineert het zorgproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Jouw missie? Een veilige én gezonde omgeving creëren voor cliënten, zodat niets hen in de weg staat voor een goed herstel.

Bevalt jouw vakantiewerk? Dan is het mogelijk om ook na de vakantie te blijven werken! Hiermee ben je een goede aanvulling op een vast team, bekend met de cliënten en doelgroep en zorg je voor continuïteit zowel voor de cliënt, voor jezelf als voor je collega’s.

Waar je komt te werken
De doelgroepen binnen Reinier van Arkel zijn enorm divers: van (jong)volwassenen met autisme tot ouderen met meervoudige complexe psychiatrische problematiek, zowel in een klinische als ambulante setting. Goed om te weten: binnen de werkwijze van Reinier van Arkel vinden we regie over het eigen herstel erg belangrijk. Daarom stimuleer je cliënten in hun zelfstandigheid. Kortom: jouw rol is voor het herstel van grote betekenis!

Reinier van Arkel bestaat uit meer dan 60 locaties, onder andere in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Veldhoven, Schijndel, Waalwijk en Zaltbommel. Bij Reinier van Arkel vind jij altijd een plek die aansluit bij jouw wensen en ambities.

Wij zijn trots op rijke verleden en kijken we vooruit naar de toekomst. Samen bouwen wij aan een betrokken en betrouwbare organisatie met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding.
Als vakantiekracht word jij onderdeel van ons flexbureau en kun je op basis van jouw beschikbaarheid komen werken.

Wat wij van je vragen
  • Je bent minimaal 16 jaar.
  • Je volgt een zorg-gerelateerde opleiding of hebt een zorg-gerelateerde opleiding behaald, bij voorkeur: MBO/ HBO Verpleegkunde, MBO Maatschappelijke zorg, HBO Social Work
  • Je staat graag voor een ander klaar en bent leergierig.
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: betrouwbaar, betrokken en bevlogen.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 tot 36 uur per week.

Je bent minimaal 4 weken aansluitend beschikbaar in juli, augustus en september.

Wat wij je bieden
  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding en een flexibel contract bij Reinier van Arkel!
  • Zelf bepalen wanneer je werkt! Optimale flexibiliteit!
  • Een mooie ervaring op verschillende plekken in de GGZ!

Toekomstperspectief. Ook wanneer je je na de vakantieperiode verder wilt ontplooien binnen de wereld van de psychiatrie kijken we samen naar de mogelijkheden en die zijn er volop!

Informatie en solliciteren
Meer weten: als je vragen hebt over het werken bij het flexbureau dan staat Cindy je graag te woord! Stuur je vraag naar: c.disco@reiniervanarkel.nl.

Solliciteren: stuur bij interesse je CV en korte motivatie in via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel! We nemen dan contact met je op en plannen een kennismakingsgesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Contact

Cindy Disco
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo-verpleegkundige ELV 16-24 uur

's-Hertogenbosch
16 - 24 uur
Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg