zoekt een

Vakantiewerk in de zorg ( regio Tilburg)

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de zorg? En woon je in de regio van Tilburg?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe zoeken we mensen die ons in de vakanties kunnen helpen bij (ondersteunende) werkzaamheden in de zorg. Ben je gediplomeerd en of bezig met een opleiding in de zorg? Dan staan we te springen om met jou kennis te maken!

Locaties Elisabeth

Woonzorgcentrum Thebe Elisabeth ligt in Goirle, een rustig dorp met een rijke historie. Elisabeth is een specialistisch verpleeghuis voor mensen met een complexe zorgvraag zoals dementie, (niet-)aangeboren hersenletsel, complexe lichamelijke problemen en kortdurende overbruggingszorg. Wil je meer weten over de locatie? klik hier om direct naar Thebe Elisabeth te gaan.

Locatie De Vloet

In het gezellige centrum van Oisterwijk vindt u woonzorgcentrum Thebe De Vloet. De Vloet is een woonzorgcentrum voor mensen met een vorm van dementie en mensen met lichamelijke problemen. Wil je meer weten over de locatie? klik hier om direct naar Thebe de Vloet te gaan.

Locatie De Guldenakker

In Goirle, een levendig dorp vlakbij Tilburg, vindt u woonzorgcentrum Guldenakker. Hier bieden wij meer dan professionele zorg op maat aan mensen met lichamelijke problemen en mensen met lichte dementie. Wil je meer weten over de locatie? klik hier om direct naar Thebe de Guldenakker te gaan.

Locatie Kleinschalig wonen

Thebe Don Sarto

Thebe Don Sarto is een kleinschalige woonvoorziening in de wijk Groenewoud. Er wonen 28 bewoners verdeeld over 2 woonlagen.
Voor een indruk: https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-don-sarto/

Thebe Erasplaats

In de Tilburgse wijk Oud-Noord vindt u de kleine woonvoorziening Thebe Erasplaats. Hier biedt Thebe mensen met dementie of lichamelijke beperkingen of problemen een fijne woonplek met de juiste zorg.
Voor een indruk: Wonen bij woonvoorziening Erasplaats in Tilburg - Thebe

Het dagelijks leven in de Kleinschalige woonlocaties en de manier waarop we met elkaar omgaan is huiselijk en ongedwongen.

Over jou
 • Het is een pre als je een zorgachtergrond/ opleiding hebt of deze momenteel volgt;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar om te werken;
 • Minimaal 3 weken beschikbaar in de zomerperiode;
 • Je bent sociaal, vrolijk en je vindt het leuk om een praatje te maken met onze bewoners;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt een VOG overleggen zonder aantekeningen;
 • Affiniteit met de ouderenzorg.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.156,25 - max. € 3.256,53. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Puck van Berkel op telnr: 0651549967

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medewerker regionale bloedafnamedienst

's-Hertogenbosch
12 - 20 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Vakantiekracht Zorg

Halsteren