Huisarts gezocht voor praktijkovername | Centrum Breda

Binnen nu en 2 jaar ben ik op zoek naar een opvolger voor mijn solopraktijk aan huis in het hart van Breda binnen de singels, nabij het station.

Momenteel bedient de praktijk 2180 patiënten met een gevarieerde leeftijdsspreiding, bewust afgebouwd van 2650 patiënten. De praktijk beschikt over een POH-somatiek, een POH-GGZ en twee parttime assistentes die ook spreekuur doen. Het gebied rondom het station ondergaat momenteel veel ontwikkelingen, resulterend in dagelijkse verzoeken tot aanmelding. Bij interesse in het uitbreiden van het patiëntenaantal zijn er dus mogelijkheden.

Er is een waarneemregeling met twee collega's, en regelmatig overleg (FTO) met de HAGRO. De voordelen van een solopraktijk aan huis zijn onder andere lagere vaste lasten, de vrijheid om zelf beleid te bepalen, flexibiliteit in personeelsbeleid en een ongeëvenaard kortewoon-werk-reistijd. Het karakteristieke pand uit 1890, met praktijk op de begane grond, beschikt over een diepe tuin met aangebouwde garage. De praktijkruimte omvat een wachtruimte, balie, keuken, een spreekkamer voor de POH (ook gebruikt door de assistente), en een spreekkamer voor de huisarts met uitzicht op de tuin. Het nabijgelegen lagere school maakt het wellicht aantrekkelijk voor een huisartsenstel.

Solliciteren
Voor meer informatie nodig ik geïnteresseerden uit om contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail; er valt nog veel te bespreken en te ontdekken. Bojan Majdandzic 0626560373 majdandzic.huisarts@ezorg.nl

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg