Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste huisarts die met passie en plezier ons team komt versterken.

Per direct (start in overleg) een enthousiaste en zelfstandige huisarts die betrokken is bij zijn patiënten en collega’s. Aanvankelijk voor de woensdag maar mogelijk uitbreiding uren in de nabije toekomst.

Over onze praktijk

De praktijk levert huisartsenzorg aan circa 2500 patiënten in het prachtige Brabantse dorp Rijen en nabije omgeving. Patiënten mogen verwachten dat wij hen bij alle gezondheidsproblemen met raad en daad zullen bijstaan. De praktijk is NHG geaccrediteerd en de praktijkruimte voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan het leveren van goede huisartsenzorg. Het team bestaat uit één praktijkhoudend huisarts een vaste waarnemend huisarts, vier praktijkondersteuners, twee assistentes en een manager. Medicom is ons informatiesysteem.

Geïnteresseerd? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in onze praktijk of wil je een keer een dag meelopen om de sfeer te proeven? Wij bespreken het graag met je. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0162 224 668 of mail naar praktijk@hapdeplataan.nl. 

Ben je direct enthousiast geworden na het lezen van deze vacature. Dan nodigen wij je uit te solliciteren door je CV met korte motivatie per e-mail aan ons te sturen naar praktijkmanager@hapdeplataan.nl.

Contact

Cheryl Bastiaanssen
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg